Firme autorizate montaj camere de supraveghere

10 motive sa alegi supraveghere AHD
0

10 motive pentru care sa alegi supraveghere AHD

10 motive pentru care sa alegi supraveghere AHD

10 motive pentru care sa alegi supraveghere AHD

AHD este un standard de transmisie video HD analogic. Analog HD sau AHD oferă rezolutie înaltă pentru supraveghere megapixel la o fracțiune din prețul unui sistem de supravehere  IP, și este la fel de simplu de instalat si de operat ca solutiile traditionale analogice CCTV.

În plus, AHD poate sa suporte diferite cabluri fata de alte formate HD analog . Poate sa transmita semnal pe cablu coaxial pana la 400 de metri si pe RG59 pana la 150 metri, fara latenta video si ofera avantaje semnificative de compatibilitate a sistemelor.

10 motive sa alegi supraveghere AHD

10 motive sa alegi supraveghere AHD

Iata cele 10 motive pentru care ar trebuii sa alegeti tehnologia AHD pentru aplicația dumneavoastră de supraveghere:

  1. Rezoluție megapixel

Rezolutia de înaltă definiție (HD) ofera imagini cu multe detalii si te poate ajuta sa faci zoom pe imagine pentru a recunoaste fetele oamenilor, detaliile sau numerele de inmatriculare. AHD produce imagini la rezolutii impresionante si va permite sa faceti zoom pe un videoclip pentru a-l inspecta de aproape.

  1. Instalare simplă

Nu este necesar sa creezi retele  IP! AHD se instalează la fel de ușor ca o camera de supraveghere standard, analog CCTV sau un sistem de supraveghere video analog. AHD nu are nevoie de o infrastructură de rețea complexă, deci timpul de instalare este mult mai scurt decât instalarea unui sistem de supraveghere video IP.

 

  1. Costuri mai mici

Soluția AHD oferă rezoluție megapixeli la o fractiune din costul unei soluții IP megapixeli comparabile. Pentru ca soluțiile de supraveghere video AHD nu necesită o infrastructură complicata, costisitoare  de rețea (cum necesita sistemele IP), ele oferă o soluție de securitate mult mai rentabilă a rezoluției megapixel decat sistemele de securitate IP.

 

  1. Latenta Zero

Monitorizare video în timp real, fără întârziere de transmisie (pe care o gasiti deobicei in solutiile IP). Poti vedea video LIVE fara nici-un decalaj de timp, astfel incat sa nu pierzi nimic din cauza unei intarzieri de transmisite

 

5.Costuri scazute la cablare

Transmite inregistrari video HD rapid – și cu o calitate ridicată a semnalului. AHD vă permite să utilizați  cablajul existent dvs. (coaxial RG59 și Cat5 / 6  sunt cabluri standard de CCTV). Capacitatea de a utiliza cablarea existenta pentru a transmite semnal video HD, va ajută să economisiți bani la cablare și instalare.

 

 

  1. Transmiterea inregistrarilor pe distante lungi

 

Transmiteti video HD pana la 400 metri pe cablu RG59 – distanta de 3 ori mai mare decat sistemele IP. AHD oferă cea mai lungă distanță de transmisie pe coaxial RG59 (în comparație cu alte formate HD analogice).

 

  1. Tranzitie usoara de la analog/IP la analogHD

 

AHD este compatibil cu camerele de supraveghere existente și cablurile coaxiale existente. AHD permite folosirea echipamentelor existente, astfel poti trece pe un sistem in totalitate HD doar atunci cand nevoile si bugetul iti permit.

 

  1. Compatibil cu sistemele analog

Aparatele de înregistrare DVR AHD sunt capabile să înregistreze de pe orice camera de supraveghere analogica in orice configuratie. DVR AHD sunt open source si sunt compatibile cu orice marca de sisteme analogice

 

  1. Compatibil cu orice marca AHD

 

Spre deosebire de alte formate HD analogice, aceste recordere DVR AHD sunt compatibile cu orice camera de supraveghere AHD indiferent de producator.

 

10.Compatibil IP

 

DVR-urile AHD sunt inregistratoare “Hybride”. Adica accepta si intrari video IP in maimulte configuratii. Oferind o mai mare flexibilitate atunci când vine vorba de cererea dumneavoastră de securitate

 

Cumpara sisteme AHD doar de la Atu Tech – Lider in sisteme de supraveghere!

Monitorizare profesionalaSisteme analog HDsupraveghere video AHDSupraveghere video HD

atutech • December 5, 2014


Previous Post

Next Post