Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Acti lanseaza o noua camera capabila sa numere persoane

Noile oameni de interior de numărare Q93 aparat de fotografiat aduce o rezoluție mai mare și îmbunătățite de analiză video pentru rezultate și mai precise. Mai mult decât atât, LED-ul integrat IR poate crește și mai mult precizia de numărare prin iluminarea scenei cu lumina invizibilă pentru a reduce modele complexe de umbră, care pot fi create de soare pătrunde prin uși.

Q93 este calibrat pentru o înălțime de ușă de 220-350 cm (86-138 inch) în cazul în care acesta oferă cele mai bune rezultate.

În timp ce camera este furnizarea de contorul de timp real la serverul de la distanță, fluxul video nu are nevoie să fie transferate prin intermediul rețelei la serverul de la distanță de analiză video care reduce drastic cerințele de lățime de bandă și de calcul în comparație cu oamenii bazate pe server de numărare soluții.

Metadatele pot fi prelucrate printr-o simplă cerere făcută de către utilizator sau, de preferință, Suite-ACTi de vânzare cu amănuntul aplicații care generează cuprinzătoare, dar ușor de înțeles de rapoarte și grafice.

atutech • October 18, 2016


Previous Post

Next Post