Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Aeroportul Int’l adoptă Nedap indentificare automata a numerelor de masina

Aeroportul Int’l adoptă Nedap indentificare automata a numerelor de masina pentru fluidizarea si accesul taxiurilor in parcarea aeroportului.

Transport Taxi este o modalitate importantă de a călători de la și la aeroport. Pentru a reglementa fluxul de trafic de vehicule utilitare pe terminale , autoritățile aeroportuare utilizează tehnologia Nedap de identificare automată a vehiculelor ( AVI ) . Acest sistem , bazat pe tehnologia RFID cu rază lungă de , reduce timpul de așteptare la taximetre și permite un flux , în timp util de taxiuri .

Ideea de reglementare a traficului taxi fluxurilor este simplu . Doar taxiuri autorizate ocupate de către conducătorii auto autorizați li se permite să îmbarce călători din zonele desemnate ale terminalelor . Acest lucru permite aeroporturi pentru a controla și urmări acces taxi . În cele mai multe situații aplicațiile sunt similare : taxiuri sunt obligați să intre în rangul la bornele prin intermediul zone tampon taxi . Culoarele de taxi sunt dotate cu TRANZIT standard cu rază lungă de cititorii de identificare Nedap , care identifică taxi citind un transponder montat Nedap parbriz . Aeroporturi de conducere de peste glob , cum ar fi Aeroportul Heathrow din Londra și Helsinki Vantaa , sunt utilizarea acestui sistem .
Tranzitul se bazează pe identificarea prin frecvențe radio ( RFID ), tehnologie în banda de 2,45 GHz . Cititorul RFID cu rază lungă de permite identificarea transpondere , la o distanță de până la 10 de metri în situații dificile și de mare viteză . Pentru identificarea taxiuri , Aeroportul Heathrow din Londra juca Boosters Nedap , în timp ce Helsinki Vantaa juca Butoane ferestre . Aceste transpondere sunt dispozitive încorporate la bordul vehiculelor care conțin un număr unic de identificare al vehiculului . În cazul Booster , acest număr unic de identificare al vehiculului este combinat cu unic cardul personal de identificare al șoferului .

AVI ( Automatic Vehicle identificare ), tehnologie de la Nedap permite aeroporturi pentru a monitoriza , de control și de a optimiza accesul taxi . Nu numai pentru a reduce congestiile și timpii de așteptare , se permite aeroporturilor de a genera venituri din vehicule comerciale și menține servicii pentru clienți de înaltă calitate . AVI sistem de tranzit Nedap lui îndeplinește cerințele înalte ale CAA ( Administrația Aviației Civile ) pentru un control fiabil , sigur și convenabil de vehicule comerciale .

atutech • February 12, 2015


Previous Post

Next Post