Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Axis ofera solutii de supraveghere video IP pentru afaceri mici

Odată cu creșterea continuă a supraveghere video în piața IMM-urilor, este nevoie de noi soluții care extind capacitatea de stocare și flexibilitate și de a spori ușurința de utilizare pentru acest segment. Pentru a satisface costurilor, instalarea și cerințele de întreținere pentru IMM-uri, Axis -a consolidat ofertei sale în mod special pentru sistemele mici. Pentru stocare eficientă a video, AXIS sisteme de  Supraveghere microSDXC Card 64GB este o soluție fiabilă de stocare margine de înaltă performanță. Lansarea Camera AXA Companion 3 va introduce Axa acces la distanță securizat, care îmbunătățește ușurința de instalare prin eliminarea necesității de port forwarding manual și configurare router.

Axis Communications, lider mondial în domeniul video de rețea, consolidează ofertei sale pentru sistemele mici cu lansarea AXIS de supraveghere microSDXC Card de 64GB, un card de memorie optimizat pentru aplicatii de supraveghere, precum și Camera AXIS Companion 3, un upgrade major al supravegherii premiat multiple soluție pentru sistemele mici. “Penetrarea Camera AXIS Companion în întreprinderile mici arată că utilizatorii aprecia cu adevărat simplitatea, usurinta in instalare și libertatea de utilizare pe care le ofera. Această nouă versiune simplifică și mai mult procesul de instalare și oferă chiar o mai mare flexibilitate pentru sisteme de securitate mici “, spune Peter Friberg, Director Management Solution Axa”. Instalare sisteme de supraveghere video in Sibiu.

Pentru depozitarea optimă a conținutului video, noul AXIS Supraveghere a microSDXC Card 64GB combina know-how-ul de piață și tehnologie de la SanDisk, un lider global în depozit flash, cu extins expertiza sistemul de securitate al Axei. “Lucrul cu Axa, lider de piata in video de rețea, am castigat perspectiva unica in nevoile și cerințele aplicațiilor de supraveghere, permițându-ne astfel pentru a optimiza produsele noastre pentru această utilizare”, spune Oded Sagee, director senior și manager general al Connected și Computing Solutions la SanDisk. “Abordarea noastră integrată pe verticală și expertiză în memoria flash ne permite să arhitect soluțiile noastre de stocare la nivel industrial pentru a oferi fiabilitatea necesară pentru a oferi performanțe de încredere care este absolut critic pentru piețele de pază și supraveghere.” Fiabile, de înaltă performanță de stocare margine este specific util în 1- Sisteme de Camera AXIS însoțitoare 4 canale, oferind centralizat-de înregistrare video și eliminarea costurilor și riscul cu soluții centralizate. AXIS Supraveghere a microSDXC Card de 64GB este livrat cu un adaptor de card SD ™ și susținut de Axa 3 ani de garanție.

AXIS Camera Companion software transformă camere Axis într-o soluție de supraveghere care de obicei cuprinde
1-4 camere si suporta pana la 16 canale.
Cea mai nouă versiune, Camera AXIS Companion 3, introduce Axa Secure acces de la distanță, care elimină necesitatea de port forwarding manual și configurare router, permițând astfel o ușor de instalat, comunicare criptată între camerele
și smartphone sau clienți PC.

“Cu Axa Secure Remote Access este evident că securitatea a fost luată în considerare de la început”, spune Jonas Magazinius, consultant de securitate la Asigurarea AB.

În plus, Camera AXA Companion 3 oferă o interfață utilizator la curent cu o serie de îmbunătățiri de performanță, cum ar fi de comutare Polaroid în vizualizare în timp real pentru o experiență de utilizare îmbunătățită și mai clare client de-deformare pentru o mai bună utilizare a imaginii de camere Privire de ansamblu asupra cu 360 de puncte de vedere. “Combinația de Camera AXIS Companion 3, noul AXIS Supraveghere a microSDXC Card 64GB și tehnologia Axis” Zipstream anuntat recent pentru lățime de bandă și de depozitare redusă trebuie ane aliniază soluțiile noastre pentru a satisface nevoile unice ale pieței sistemelor de mici “, a adăugat Peter Friberg.

Noul AXIS Supraveghere a microSDXC Card de 64GB va fi disponibil prin intermediul canalelor de vânzări Axei în timpul Q2 2015.

atutech • April 14, 2015


Previous Post

Next Post