Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Camera supraveghere video IP 4K de la AXIS

4K rezoluție Ultra HD / 8.3 megapixeli, la rata de full-frame
Functionalitate Day & Night
depozitare margine
H.264 și Motion JPEG
Ușurința de instalare
I / O de sprijin

AXIS P1428 –  este camera de supraveghere bullet ,pentru exterior . camera de supraveghere zi/noapte pentru supraveghere video 24/7 , în zonele exterioare expuse , cum ar fi locuri de parcare , stații de benzină și de uz general de supraveghere de interior în cazul în care este nevoie de un un aparat foto compact .
Supraveghere 4K pentru detalii excepționale
AXIS P1428 – E oferă 8,3 MP / 4K rezoluție Ultra HD la 30 de cadre pe secundă . Când se folosește un monitor HDTV standard sau un monitor 4K , de înaltă rezoluție va îmbunătăți posibilitățile de a mări orice parte a scenei pentru a inregistra imagini video clare de la suprafețe mari .
Sprijinul pentru AXIS Digital Autotracking permite să acopere suprafețe mari cu un aparat de fotografiat singur . Cererea detectează automat , zoom in pe si urmeaza obiectele în mișcare . Acest lucru facilitează monitorizarea live , ajutând operatorul de a descoperi în mod eficient și să gestioneze incidentele.

Claritate excelentă a imaginii
Controlul P – iris oferă profunzime optimă a câmpului , rezolutie , contrast și claritate a imaginii . , Camera de supraveghere video compact proiectat cost-eficiente ofera multiple H.264 și Motion JPEG fluxuri care pot fi optimizate individual pentru lățime de bandă și eficiență depozitare .
Depozitare Edge pentru sisteme de supraveghere de încredere
AXIS P1428 – E oferă suport pentru depozitare margine care permite înregistrarea video direct la o stocare , cum ar fi un card microSD / SDHC , creând astfel un sistem de supraveghere video flexibile și fiabile .
Ușurința de instalare
AXIS P1428 – E are o carcasă compactă greutate redusă și suport integrat pentru montare pe perete sau tavan . Pentru a simplifica și mai mult de instalare , o gamă largă de accesorii de montaj sunt disponibile . AXIS P1428 – E oferă o instalare ușoară cu zoom de la distanță și să se concentreze pentru reglarea fină a imaginii de pe un calculator , spre deosebire de la aparatul de fotografiat în sine . Mai mult decât atât , contorul pixeli asigură că rezoluția necesară pixel este îndeplinită . Power over Ethernet asigură alimentarea cu energie a camerelor de luat vederi prin intermediul rețelei , care elimină necesitatea cablurilor de alimentare și reduce costurile de instalare .

atutech • November 18, 2014


Previous Post

Next Post