Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Camere de supraveghere la promotie!

CCTV Camera technology on screen display

Esti in cautarea unui sistem de supraveghere pentru casa sau biroul tau? In luna februarie ai preturi reduse la camere de supraveghere si kituri complete. Profita de preturile camerelor de supraveghere la promotie pentru a-ti proteja casa, familia sau afacerea!

Camere de supraveghere de interior

camera-supraveghere-ip-2-megapixeli-full-hd-dome-hanbang-220

Daca ai nevoie de o camera de supraveghere de interior, o varianta excelenta este camera de supraveghere IP 2 Megapixeli FULL HD DOME de la Hanbang. Aceasta camera ofera solutii inteligente pentru inregistrare si redare, dar si pentru operare simpla, astfel incat chiar si un utilizator neexperimentat sa le poate folosi. Inregistreaza imagini FULL HD la 1080p, clare chiar si atunci cand e intuneric si are cateva functii importante care garanteaza calitatea imaginilor. Citeste mai multe aici!

 

Camere de supraveghere de exterior

camera-de-supraveghere-wireless-ip-de-exterior-519

Profita de pretul mic al camerelor de supraveghere la promotie si ia in calcul montarea unei camere de supraveghere Wireless IP de exterior Wanscam. O solutie usoara si de incredere pentru securitatea casei sau a biroului tau, care iti ofera posibilitatea sa inregistrezi imagini pe un simplu card SD si sa le vizualizezi de pe telefonul mobil sau pe internet. Citeste mai multe despre camera wireless Wanscam aici!

 

Kituri complete de supraveghere

In functie de nevoile tale, poti alege unul dintre kiturile cu pret redus care vor contribui semnificativ la securitate caminului tau. E momentul potrivit pentru o astfel de achizitie, iar oferta de camere de supraveghere la promotie este suficient de diversa incat sa faci o alegere mai mult decat potrivita!

Poti alege intre o varietate de produse: de la un kit de supraveghere HDCVI cu 4 camere HD 720p, la un kit cu un numar de pana la 8 camere de supraveghere HD 960p sau un kit mixt FULL HD cu 4 camere (2 de interior si 2 de exterior). Vezi care ti se potriveste aici, aici, aici sau aici.

sistem-supraveghere-4-camere-full-hd-mixt-interior-exterior-585

 

De ce sa montezi un sistem de supraveghere?

Principalul motiv pentru te sfatuim sa iti securizezi casa sau mediul de lucru este nevoia primara de siguranta. O astfel de investitie poate face diferenta intre un trai linistit si o permanenta teama de a nu fi pradat de hoti.  Profita acum si vezi ce camere de securitate la promotie ti se potrivesc! Instaleaza un sistem de supraveghere si nu o sa mai ai nici o grija atunci cand nu esti acasa sau la birou!

Pentru oferta completa, click aici!

atutech • February 1, 2016


Previous Post

Next Post