Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Cat de departe am ajuns cu tehnologia de analiza inteligenta a imaginilor in Retail.

Cat de departe am ajuns cu tehnologia de analiza inteligenta a imaginilor in Retail.

thumbnail-2

Tehnologia VCA (Video content analisys), adica tehnologia de analiza a imaginilor, a parcurs multe zile de la inceputurile ei, atunci cand era folosita doar pentru solutii de securitate. Sistemele de analiza din ziua de astazi sunt foarte avansate, incat pot sa recunoasca gesturile, sa clasifice persoanele dupa varsta, sex, constitutie, si locatie precisa.

“ Abilitatea de a recunoaste gesturi mult mai complexe si o clasificare mai buna vine odata cu camerele de supraveghere cu rezolutii mari, dar si datorita costului scazut al acestora, a procesoarelor mai puternice din camere, care reduc costul unui program de analiza” A spus Eric Olson, VP de Marketing la PureTech Systems. “ Pentru retailer, ofera date demografice utilizabile, obiceiuri de cumparare mai precise si protectie impotriva hotilor.”

În plus față de comportamentul clientului, aceste progrese se poate crește, de asemenea, siguranța angajaților, asigurarea unui nivel de conformitate și pentru a măsura eficacitatea instruirii, a adăugat Olson. De exemplu, în manipularea produselor alimentare de vânzare cu amănuntul, ACV astăzi pot fi folosite pentru a determina dacă mănuși, sau pălării sunt fileurile de păr sunt purtate de la stațiile de tratare a alimentelor. De asemenea, are capacitatea de a monitoriza pentru produsele alimentare care a fost așezat din congelator pentru prea mult timp sau în cazul în care un anumit element alimentar aflat sub lămpile de încălzire pentru prea mult timp. Aceste capacități nu ar fi fost posibilă acum câțiva ani.

Jason Luther, Sef pe departamentul de produse la RetailNext, este de acord cu conceptele fundamentale ale VCA care exista deja de ceva timp, dar si cu noile avansari din tehnologie care le fac mult mai precise, mai ieftine, si mai efective pe o scara mai mare.

“ Acum cativa ani nu puteam sa masuram pe o scara reala calea unui cumparator de la o camera la alta, sau de la o locatie la alta” A spus Luther. “ Un magazin care foloseste o tehnologie precum RetailNext poate acum sa masoare aceasta si deasemenea sa primeasca date de la diferiti senzori, si sa segmenteze persoanele dupa varsta, sex, angajati vs cumparator, etc. Tehnologia evolueaza si mai mult pentru a integra date RFID in timp real cu inregistrarile video pentru a vedea si cum se misca anumite produse prin magazine. Astfel acestea folosite impreuna pot oferii date suplimentare despre activitatea cumparatorului.

Uma Welingkar, VP la 3VR, explica mai mult cum aceste solutii pot ajuta magazinele mari sa inteleaga mai bine cumparatorul.

“Unele trenduri noi, de analiza video includ integrarea comportamentuluiu cumparatorului cu tehnologile de cumparare mobila precum, scanere, senzori si chip-uri RFID. Welingkar spune: Pe langa colectarea de date demografice despre o masa de oameni retailerii pot sa ofere experiente ai personalizate cumparatorilor loiali. De exemplu un cumparator loial poate primii o promotie pe mobil atunci cand acesta intra in magazin. Cercetarea arata ca majoritatea cumparatorilor isi vor da un profil personal pentru a primii o experienta de cumparare personalizate. Aplicatiile mobile doar transforma un canal intr-o platforma pentru a descoperii date despre client.

Brien TerBush, Manager la Aimetis, spune ca cel mai mare avans al VCA in ultimii ani este ca a devenit mult mai accesibila. Mai departe ne da cateva exemple despre evolutia tehnologiilor. “Exista mi multe stucdii de caz care arata succesul unor astfel de stisteme. Mai demult foloseam sistemul de supraveghere doar pentru detectia hotilor, dar acum folosim harti de caldura(Heatmaps), si numarare de oameni pentru a oferii asistenta in locurile necesare. Hartile de caldura pot sa ne arate locurile din magazin supra aglomerate, acolo putem trimite mai multi angajati care sa asiste persoanele la cumparaturi. Mai mult ne putem da seama care sunt produsele populare si putem sa personalizam magazinul in functie de acestea”

Cum sa folosim analiza video cat mai bine in Retail.

 thumbnail

Pentru ca Retailerii sa profite la maxim de inteligenta in afaceti,e ste critic  ca ei sa inteleaga despre putearea analizei video in vombinatie cu fiecare dintre analizele standalone.

Pentru merchandising, detectia de miscare si detectare de mișcare și vor locui în analiza în timp, combinate cu căldură hărți direcționale pot ilustra fluxul de trafic pentru clienți în locații de vânzare cu amănuntul.

Managementul de marketing poate beneficia de informații demografice, cum ar fi vârsta și sexul, obținute folosind analiza video, pentru a ajuta la a determina care conduce promoții locale de trafic magazin dorit. business intelligence de vânzare cu amănuntul oferă, de asemenea, o valoare enormă pentru operațiunile de echipe.

Jason Luther, șef de produse la RetailNext au fost de părere că una dintre cele mai bune abordări pentru abilitarea comercianților cu amănuntul să profite la maxim de soluție de analiză este de a începe mai întâi cu marile întrebări de afaceri pe care retailerul trebuie să răspundă cu date.

“Cu aceasta, apoi am colabora cu clienții pentru a proiecta și implementa o soluție pentru a răspunde la aceste întrebări cât mai eficient și mai eficient posibil”, a spus Luther. “Unul dintre motivele pentru care multe inițiative tehnologice par să nu arate promisiune este că acestea sunt mai întâi făcut de dragul tehnologiei in loc pentru valoarea de business.”

Potrivit lui Eric Olson, VP de PureTech Systems, în plus față de utilizarea VCA pentru a analiza tendintele si modelele, retailerii incep sa profite de tehnologia în timp real. De exemplu, ACV poate detecta cu ușurință vagabondaj, și multe soluții furnizate de companie utilizeaza bazate pe locație video, ceea ce înseamnă software-ul înțelege locația reală a obiectului în videoclip.

“Asta înseamnă că, un comerciant cu amănuntul are acum capacitatea de a ști când un client a fost în picioare într-o locație exactă raft pentru o perioadă de timp, ceea ce poate indica faptul că acestea au o întrebare, sau poate că sunt de până la nici un bine”, a spus Olson . “Oricum, există posibilitatea de a găsi cel mai apropiat asociate și să le ofere o imagine de magazin locația în care se află clientul respectiv, astfel încât acestea să poată merge imediat la locație pentru a ajuta. Această idee poate fi, de asemenea, folosite la birouri de ajutor, birouri de service, zone de recepție, sau în orice alt loc, pentru a monitoriza și de alertă pentru situațiile în care un client este prezent, fără un angajat participa la ele. Evident, mai multe valori de trend pot fi, de asemenea, colectate în jurul acestor tranzacții, cum ar fi timpul de așteptare, timpul mediu de interacțiune, etc. “

David Jones, VP de Marketing de la IntelliVision a declarat că firma sa a transformat soluția sa analitică cu amănuntul la o soluție bazată pe cloud, în cazul în care nu este vorba doar datele care au furnizat, ci un tablou de bord și un utilizator-interfață și chiar o aplicație care rulează pe telefon.

“Deci, în cele din urmă analiza devine tehnologie bazată pe cloud”, a spus Jones. “Cum care îmbunătățește performanța este atunci când aveți o analiză constantă a cantității mare de informații care vine în date statistice sau orice fel pe care doriți să-l vezi.”

Vorbind de interfață, Olson a subliniat faptul că operatorii de vânzare cu amănuntul doresc unul simplu și ușor de utilizat.

“Am constatat că o vizualizare hartă sau vedere plană a operațiunii de vânzare cu amănuntul, atât în ​​interior cât și în exterior, face pentru un mijloc foarte intuitiv pentru a configura VCA și analiza rezultatelor”, a spus Olson. “Aceasta include elemente vizuale precum hărți tendință de activitate de căldură, dar poate fi, de asemenea, mult mai implicate, arătând rute cele mai traversate prin magazin sau produsul pe care clienții correlations- care a cumpărat vin la prețuri mai mari petrecut mai mult timp în zona de produse proaspete.”

“Această interfață funcționează, de asemenea, extrem de bine pentru a comunica în timp real evenimente, inclusiv oportunități de servicii pentru clienți, siguranță sau situații de securitate”, a continuat Olson. “Locațiile pot fi indicate direct pe aspectul magazinului și clasificate în funcție de tipul de eveniment pentru un răspuns rapid. De asemenea, este ușor de adaptat la dispozitivele mobile, astfel încât informațiile pot fi partajate în întregul spațiu de vânzare cu amănuntul, în timp real. “

Provocari in folosirea analizei video inteligente din supraveghere video in Retail

 thumbnail-1

Pentru a gasii cea mai buna solutie VCA si pentru a o pune in functiune intr-un enviroment de retail trebuie sa treci peste niste obstacole. Acestea includ blocarea vizualza cu obiecte sau suprapunere tinte. In timp ce analiza video devine tot mai inteligenta este chiar mai geu sa iti dai seama dintre miscarile complexe, precum furtul sau cele in care un client se uita la o eticheta.

“Marjele sunt, de asemenea, o provocare majoră în spațiul de vânzare cu amănuntul”, a spus Olson. “Dezvoltarea de analiză video precise vin la un cost, iar spațiul de vânzare cu amănuntul au operat întotdeauna pe margini foarte subtiri. În acest sens, cu toate că ACV va juca un rol în prevenirea pierderii, siguranța și satisfacția clienților, cele mai mari castiguri din retail vor fi alinierea VCA cu feedback-ul de vânzări pentru mărci sau actionabile produse. Brand și produse sunt dispuși să plătească dolar de top pentru a lega acțiuni de marketing direct cu o vânzare. Produsele VCA care pot contribui la asigurarea că prin personalizarea mesajelor la gen / vârstă care conduc la vânzare sau prin furnizarea de legături directe între o campanie on-line digitale și achiziționarea produsului fizic, va fi capabil de a comanda margini pentru a acoperi dezvoltarea necesară. “

Alții au vorbit mai mult despre provocările cu care vin în dintr-o perspectivă de afaceri.

“Poate că cea mai mare provocare este de a rămâne concentrat pe oportunitățile de afaceri cele mai presante ale comerciantului cu amănuntul”, a declarat Jason Luther, șef de produse la RetailNext. “Este uneori ușor să devii îndrăgostit nebunește cu tehnologie, dar tehnologia de punere în aplicare de dragul tehnologiei este costisitoare și contra-productive. În cazul în care nu este în mod direct sau indirect, asistarea cumpărătorilor în călătoria ei de cumpărături tot mai complicată și ocolită, este o activitate non-valoare adăugată. Există un adevăr unic în comerțul cu amănuntul:. Ceea ce este bun pentru cumpărători este bun pentru afaceri “

Uma Welingkar, VP Product Management 3VR a sugerat că există mai multe soluții pentru a conta trafic de client, dar nu toți dau contează exacte. Testarea este esențială pentru a asigura o anumită soluție generează capete de acuzare exacte.

 “Pretul este încă o obiecție comună de a depăși. În comparație cu un sistem de securitate simplu, există, de asemenea, o creștere notabilă de preț, dar impactul pozitiv asupra solutiilor VCA rentabilității și reducerea costului total de proprietate a unui sistem depășesc cu mult costurile inițiale de punere în aplicare “, a spus TerBush. “Raportarea poate fi dificil în special în cazul în care Analytics sunt implementate în cameră și VMS nu oferă o interfață bună pentru a afișa informațiile. Din nou, găsirea produsul potrivit și integrator poate fi în valoare de costul inițial. “

Dar astfel de provocări nu sunt singura problemă. Potrivit lui David Jones, VP Marketing de la IntelliVision, cea mai mare dificultate este obtinerea de conceptul de analiză video peste comercianții cu amănuntul.  “Provocarea cred că este mai puțin de tehnică și mai mult de comercianți cu amănuntul înțelegere a ceea ce analiza video a le obține, la sfârșitul zilei”, a spus Jones.thumbnail-2

atutech • October 17, 2016


Previous Post

Next Post