Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

CCTV HD este solutia facila pentru upgradarea sistemelor supraveghere analog

Cum incidentele de securitate  au fost in crestere in ultimii ani , administratorii de școală au acordat o mai mare importanta  upgrade-uri de sistem de securitate . Dintre toate soluțiile , modernizarea sistemelor de supraveghere CCTV analogic învechite , cu solutii de supraveghere video HD este o prioritate.

HD – SDI a fost singura soluție de supraveghere megapixei, care utilizează infrastructura tradițională de cablare analog coaxial , până la sisemele aparute acum AHD, HD CVI sau HD TVI care au fost introdus pe piață de securitate . De la introducerea de camere IP megapixel pe piața de securitate , cablu coaxial a fost considerat prea învechite pentru a sprijini astfel de imagini de înaltă calitate . Prin urmare , clienții au cheltuit o gramada de bani pentru a avea infrastructura de sistem de supraveghere analogic înlocuită cu cablu de rețea , acest lucru necesită de multe ori o investiție semnificativă de timp și resurse .
Unul din neajunsurile de sisteme HD – SDI și IP a fost limitarea distanță cablu , deoarece aceste tehnologii nu poate depăși lungimi de cablu de 100 de metri . Având în vedere că cablurile analogice CCTV pot fi instalate pe distante mai lungi de cabluri , aceasta a cauzat probleme și costuri suplimentare pentru multe campusuri școlare care au necesitat camere să fie instalat la distante mai indepartate .

SAFER , unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de supraveghere , si camere AHD și inregistratoare digitale din China , camere AHD au furnizat cu succes sisteme de supraveghere școală să fie modernizate și fără a înlocui cablurile coaxiale existente .

Administratorii din mai multe scoli cred că AHD a fost alegerea potrivită după ce au luat in considerare costul și resursele necesare pentru modernizarea sistemului de supraveghere și instalarea noului cabluri . Utilizarea camere  de supraveghere AHDau permis districtul școlar a actualiza sistemul de supraveghere , fără a fi nevoie să -și petreacă o cantitate semnificativă din bugetul lor anual .

AHDAnalog HD

atutech • November 19, 2014


Previous Post

Next Post