Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Crestere de 16% pe an pe segmentul de supraveghere video

Crestere de 16% pe an pe segmentul de supraveghere video pe intervalul 2016 – 2022 este estimarea celor de la MarketsandMarkets.

Tot mai mari amenințări de securitate, activități criminale și furturi au fost citate de raportul celor de la MarketsandMarkets ca unii dintre factorii de creștere. Avansări în aplicațiile de supraveghere video, cum ar fi serviciile de cloud, camere ip de reolutie mare și alte tehnologii au extins, de asemenea, domeniul de aplicare al pieței de supraveghere video pentru o aplicare mai largă în diferite sectoare.

Sistemele de supraveghere video IP domină piața, deoarece prețul mare de imagine camere IP bazate pe calitate reduc prețurile și utilizarea camerelor IP domina camerele analogice. De asemenea, punerea în aplicare a software-ului de supraveghere video cu sisteme IP este ușoară și portabilitatea spațiului de stocare pentru stocarea de date crește utilizarea sa în toate sectoarele. Acești factori sunt de natură să crească pe piața de supraveghere video pentru sisteme IP la un CAGR de mare. Atu Tech este lider de piata online pentru sistemele de supraveghere video in Romania.

Regiunile și piețele acoperite de raport includ America de Nord, Europa, Asia-Pacific, si restul lumii (RL). Potrivit raportului, piața din APAC este de așteptat să crească la cea mai mare CAGR între 2016 și 2022, cu motivele fiind ratele ridicate de adoptare a noii tehnologii, număr mare de jucători de pe piață, și a amenințărilor de securitate în creștere.

atutech • March 25, 2016


Previous Post

Next Post