Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Dahau anunta introducerea detectiei faciale pe noile dvr-uri HDCVI

Dahua Technology, unul dintre producătorii și furnizorii de produse de supraveghere video cu sediul in Hangzhou , China lider mondial , a anunțat introducerea noilor sale produse de serie iHCVR .

iHCVR , bazat pe tehnologia Dahua de înaltă definiție Composite Video Interface ( HDCVI ) , noua generație de detectare a feței inteligente care realizează detectarea feței pe un canala , redare instantanee și redarea index față . produse de serie iHCVR nu suporta numai de detectare a feței , dar de asemenea, poate realiza instantaneu imaginea feței și a imaginii feței 20 secunde de redare asistată de software .

HD Performanță la 720P
Familia de produse Dahua iHCVR este bazat pe tehnologia HDCVI și se păstrează ușurința de a folosi un sistem analogic în timp ce oferă până la ieșire video HD 720P .

Easy Space
Detectate imagini fata, propuneri , instantanee de alarmă și video poate fi încărcat laliber ” Space Easy ” (Network Cloud Disk ) , cum ar fi SkyDrive și Dropbox pentru a păstra datele în siguranță și de a salva spațiu de stocare . De asemenea, datele înregistrate pot fi căutate cu ușurință .

P2P
P2P permite simplu și ușor de legătură între client – end și aplicații mobile. Dahua iHCVR poate realiza conexiune de rețea P2P prin scanarea QR code și site-ul de logare .

Produsele iHCVR familie include 5104 / 5108H – F și 5104 / 5108HE – F . Dintre aceste modele , caz hardware diferit nu este singura modalitate de a le diferenția , dar , de asemenea, cu diferite functii , cum ar fi iHCVR5104 / 5108HE – F suporta 4 alarmă / 8 – ch și alarmă 3 – ch out .

În plus , software-ul de sincronizare va fi disponibil pentru telefoanele mobile în ianuarie . Cu dispozitiv mobil vizualizarea sprijin , acesta va fi mult mai ușor de utilizat. În ceea ce privește utilizatorii , iHCVR este cost – eficacitate , soluție ușor de utilizat și de înaltă performanță .

caracteristică principală
* Suport de detectare a feței , redare instantanee și indicele fata de redare
* Imaginile chipurilor detectate în poate fi încărcat laliber ” Space Easy ”
* Conexiune Suport rețea P2P prin scanarea QR code
* Toate canal @ 720P înregistrare în timp real
* 1HDMI , 1VGA , 1Audio , 1SATA , 2USB , 1RJ45 ( 100M ) , ceas ( HE Series opțional )

detectie faciala

atutech • December 31, 2014


Previous Post

Next Post