Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Dahua anunta Hdcvi 2.0 ca si standard global

Hangzhou, China / 07 noiembrie 2014 -HDcctv Alianța este astăzi anunțând nou standard global de HD analog – HDCVI 2.0 . HDCVI 2.0 este bazat pe tehnologia Dahua lui HDCVI . Standardul își propune să ofere un nivel strict de certificare în rândul producătorilor . Certificarea se va asigura că toate produsele HDCVI cu eticheta de certificare sunt complet compatibile între ele . Aceasta oferă utilizatorilor libertate completă de alegere pentru echipamente de securitate , folosind diferite mărci .

Ca inventator de tehnologie HDCVI și titularul brevetului , Dahua a prezentat etapele de dezvoltare HDCVI . Acest proces a luat acum tehnologia de proprietate pentru un standard deschis global . Dahua oferă acces liber pentru orice terță parte , inclusiv produce concurente , pentru a utiliza HDCVI . Parteneriatul cu Alianța HDcctv permite producătorilor să colaboreze mai bine cu privire la punerea în aplicare a HDCVI 2.0 tehnologie – sculptură în calea de acceptare mai largă și mai rapidă pe piață .
În calitate de membru al comitetului de direcție al Alianței , Dahua a ajuns să aprecieze că tehnologia HDCVI a fost recunoscut ca un standard global în industrie. ” Din moment ce tehnologia noastra HDCVI a fost lansat în 2012 , tehnologia a atras o mare atenție nu numai în China, dar de pe glob “, a declarat Henry Zhang , Vice President la Dahua Technology . ” HDCVI este acum un standard global în loc de a fi doar unul din HD soluții analogice din industrie. “

La conferința de presă a avut loc în timpul expoziției China de securitate de la Beijing , membru al Alianței , Shany Electronics a prezentat camera lor cele mai recente WDR cu funcție PoC bazat pe tehnologia HDCVI . ” Shany a fost furnizarea de produse și soluții în industria de securitate pentru mai mult de 20 de ani”, a declarat Danny Tang , Director General Adjunct la Shany Electronics . ” Cu experienta noastra pentru camerele analogice , am de tăiere funcționa margine și R & D capacitatea de a oferi diferite HDCVI camere pentru clienții noștri . De exemplu , adevărat WDR , Auto Fără ceață , LSC , 2D / 32D DNR și funcția PoC și HDCVI a fost acum dovedit , atât în ​​ceea ce privește calitatea imaginii și stabilitatea produsului . Ea ne oferă o fundație mare de a diferentia produsele noastre într-o piață din ce în ce aglomerat . In afara de HD oferă , de asemenea, alte caracteristici unice “, a adăugat Tang .
HDCVI 2.0 este doar a lua off între membrii Alianței . ” Vorbind de certificare , Alianța va juca un rol mai important pentru a testa produse și să emită marca conform cu furnizori de produse HDCVI “, a declarat Todd Rockoff , președinte al Alianței HDcctv .

Rockoff a subliniat că Alianța administrează rating-urile conforme , inclusiv HDCVI 1,0 , 2,0 HDCVI precum și HDCVI – 3,0 etapa următoare , care se așteaptă în următoarele 12 luni . ” Numai produsele membre ale Alianței care trec certificările aplicabile poate afișa rating-urile pe produse sau pe cutiile lor . Cu aceste semne de conformitate , oamenii pot recunoaște cu ușurință compatibilitatea produsului și asigurați-vă că selecție de produse funcționează perfect de la end-to- end . “

DahuaHD CVIHDCVI

atutech • November 15, 2014


Previous Post

Next Post