Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Dahua: HDCVI Tehnologia DAC

HDCVI DAC Technology

Tehnologia HDCVI este prima pe piața HD-over-Coax care realizează transmisia audio prin cablu coaxial. Informațiile audio pot aduce dovezi suplimentare pentru supravegherea video. Pentru a oferi utilizatorilor o experiență auditivă fără pierderi și în timp real și o soluție de supraveghere video și audio de înaltă calitate, HDCVI aduce tehnologia avansată DAC (Digital Audio-over-Coax) în industria HD-over-Coax.

Audio-over-Coax
Tehnologia DAC este capabilă să transmită audio și video prin același cablu coaxial, ceea ce simplifică foarte mult instalațiile și economisește costurile de muncă și de întreținere.

Transmisie semnal audio digital
Tehnologia de transmisie a semnalului digital convertește semnalul audio analogic colectat dintr-un sunet sau un microfon încorporat într-un semnal audio digital cu nivel scăzut de zgomot și distorsiuni.

Audio de înaltă calitate
Cu transmisia semnalului audio digital în timp real fără pierderi, tehnologia DAC poate restabili mai bine sunetul site-ului monitorizat cu zgomot mai redus.

Implementare mai bună a sistemului
Toate modelele HDCVI XVR acceptă audio-over-coax. Utilizatorii trebuie să schimbe o cameră doar pentru a face upgrade direct de la soluția non-audio la cea audio, protejând în mod semnificativ investiția utilizatorilor.

Rezolvați argumentele – Contor de comandă și recepție

Puncte slabe:

Supravegherea video tradițională nu oferă informații audio. Utilizatorii se pot baza doar pe monitorizarea video pentru a restabili locul incidentului.

Soluţie:

Atunci când există ceartă în magazine sau în alte unități comerciale, tehnologia DAC HDCVI poate oferi dovezi audio din sistemul de monitorizare video pentru a rezolva în mod eficient litigiile.

Identificați comportamentele anormale – bancă și școală

Puncte slabe:

Supravegherea video fără sunet sau sunet de calitate slabă nu permite utilizatorilor să identifice comportamentul anormal în timp, ceea ce poate cauza pierderea proprietății.

Soluţie:

Pentru incidente precum luptele studenților și intruziunile ilegale, supravegherea audio și video de înaltă calitate poate restabili informațiile în mod intuitiv, precis și în timp util. Ajută utilizatorii să identifice rapid suspectul și să protejeze viața și bunurile.

Atu Tech : Importator si distribuitor oficial Dahua

atutech • November 18, 2020


Previous Post

Next Post