Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

HD-over-coaxial: Ultimate luptă pentru supraviețuire de către producători de supraveghere video analog

Punctul de vedere general din industria de securitate chiar acum este că IP, care are o infrastructură de rețea și oferă video HD, o zi va înlocui soluții analogice, care au definit supraveghere video pentru o jumătate de secol. Pentru jucătorii analogice, care sunt văd scăderi în vânzări și venituri, ei trebuie să găsească modalități de a recâștiga fosta lor dominantă în industrie.Soluții-HD overcoaxial, care oferă filme HD pe existent cablare coaxial utilizatorilor, reprezintă lupta lor finală pentru supraviețuire în mijlocul invazia IP.

De când 960H și HD-SDI apărut în 2011, jucatorii de supraveghere video au fost încercarea de a găsi soluții care sporesc calitatea CCTV, care rămâne tehnologia de masă de supraveghere. Camere analogice sunt ieftine și ușor de instalat, iar ei domina în continuare piața cu 70-80 la sută din cota de piață. Cu toate acestea, camerele IP sunt în pericol însăși existența jucătorilor analogice, care sunt văd o scădere a veniturilor constant. În acest context, jucătorii analogice care doresc să supraviețuiască au pus eforturi intense în R & D de soluții de înaltă rezoluție HD-over-coaxiale.HDCVI, HDTVI, ccHDtv, iar AHD sunt produse de aceste eforturi.

Orice soluție HD pe-coaxial, fie că este vorba 960H, HD-SDI, HDCVI, HDTVI, AHD, și ccHDtv, trebuie să fie ușor de utilizat peste moștenire cablu coaxial utilizatorului final. Transmisie HD trebuie realizată cu ajutorul 5C-2V (RG-59U) sau 3C-2V (RG-6) cablu coaxial fără pierderi de calitate, iar bariera tradițională distanță de la 100 la 200 de metri trebuie să fie depășite. Soluția trebuie să suporte niciun cost suplimentar pentru instalare sau upgrade, rezista pierderi de calitate pe o distanță lungă, și permite upgrade usor de supraveghere HD nivel megapixeli. În plus, acesta trebuie să fie de înaltă calitate și la un pret competitiv pentru a obține un punct de sprijin puternic în piețele verticale. Pe scurt, o soluție pentru a fi numit-HD pe-coaxial, șase cerințe de bază trebuie să fie îndeplinite:

1. Trebuie să aibă claritate video de înaltă și separatie de culoare, precum si filtrare mare semnal, de reducere a zgomotului, precum și capacitățile de restaurare imagine; 2 .În HD-over-coaxial este revendicată ca o tehnologie revolutionara, acesta trebuie să fie în măsură să transmită semnale pentru o distanță mai mare peste cablu coaxial existente;

3 soluție .Cele nu trebuie să facă obiectul latență, legate de comprimare pierderi de calitate, sau orice compromis pentru calitate video; 4 Echipamentul backend trebuie să fie compatibile cu formatul 960H, și compatibilitate viitoare cu Despicatoare analogice și sisteme de matrice trebuie luate în considerare; 5 . -HD pe-coaxial trebuie să fie ușor de utilizat și opera și permite setări pe ambele front-end și backend echipamente; 6. Orice soluție trebuie să aibă un cost redus și de înaltă calitate.

Există DVR-HD pe-coaxial, care pot sprijini atât 960H și 720 / 1080p. Acestea sunt numite DVR-uri HD hibride. Există chiar și DVR-uri HD, care sunt susținute prin Intersil cip decodor e și interfața TCP / IP pentru a sprijini semnale 960H, 720p / 1080p, și IP. Acestea sunt numite DVR HD Tri-Brid.

Comparati si contrastul dintre soluțiile
HDCVI, HDTVI, iar cota de AHD un lucru în comun: spre deosebire de 960H care utilizează senzorul CCD, HDCVI, HDTVI, iar AHD folosiți CMOS la nivel de megapixeli sau senzorul Exmor CMOS. Scopul este acela de a captura imagini HD la nivel sursă. Printre producătorii de senzori CMOS sunt Sony ,Omnivision , Pixelplus , și BYD. Formarea de imagini diferă ușor în funcție de marca.

O altă asemănare în ceea ce componentele sunt în cauză este utilizarea unui procesor de semnal de imagine (ISP) coroborat cu senzorul. Acest dispozitiv determină în cele din urmă imaginea finală afișată de HDCVI, HDTVI, si solutii AHD. Chipset-ul ar putea fi integrate în modulul senzorului sau în emisie-recepție la backend a camerei HDCVI, HDTVI, sau AHD. Procesoare de semnal fotografie, ale caror producatori sunt Sony, Fullhan, Nextchip , și Eyenix, procesul și de a spori imaginile formate de senzorul. Ca ISP-uri de diferite companii sunt concepute diferit, ei au moduri diferite de manipulare compensarea luminii de fundal, de reducere a zgomotului WDR, și 3aS, balansul de alb și anume auto, expunere auto, și auto focus.

Un ultim lucru pe care soluțiile au în comun este prezența unui emițător-receptor de semnal, care produce diferite formate de semnal, bazate pe tehnologia în cauză, și anume HDCVI, HDTVI, și AHD.Indiferent de tehnologii, aceste transceivere sunt similare în măsura în care combină augmentare semnal, augmentare de tensiune, și MCU toate într-un singur dispozitiv și emite semnale pe distanțe de transport diferite. Există de asemenea un comutator de circuit care permite camerelor pentru a comuta între HD-over-coaxial și ieșire CVBS.

Toate semnalele HD-over-coaxial călători prin cabluri coaxiale, care pot fi 5C-2V (RG-59U) sau 3C-2V (RG-6) pentru transmiterea între 300 și 500 de metri. Printre lucrurile pe care le diferențiază sunt motorul codec, care se face de către TI, Hisilicon, sau cereale Media, precum și performanța de procesare ISP.

Aplicarea în verticalele
în funcție de cât lucrurile arata acum, să popularizeze HDCVI, HDTVI, precum și AHD și să își lărgească în diferite verticale, se pare că producătorii au încă o mulțime de publicitate și de marketing pentru a face. De fapt, încă mai am îndoieli cu privire la acceptarea lor de piață dincolo bancare, financiare, și verticalele de retail, cum 960H și HD-SDI înșiși sunt în mare parte utilizate în comerțul cu amănuntul, servicii bancare, și educație. Este speranța mea că furnizorii de fibră optică poate dezvolta si comercializa interfețe HD-over-coaxiale, astfel încât HDCVI, HDTVI, iar AHD poate merge dincolo de implementări mici și mijlocii și să găsească drumul lor în oraș și supraveghere autostrada, care necesită HD și real transmisie video în timp.

În prezent, nu există cifre credibile sau de autoritate privind acceptarea de piață față de HDCVI, HDTVI și AHD. Cu toate acestea, strategii de marketing diferă în funcție de producători și partenerii lor OEM. Bazat pe observațiile noastre, o lipsă de înțelegere a diferitelor soluții este cel mai mare obstacol pe care producătorii trebuie să se ocupe de acum.

Oportunități și viitoare de dezvoltare
HD și inteligența sunt tendințele de dezvoltare viitoare care jucătorii analogice care doresc să faceți upgrade produsele HD lor viitoare, avansuri în CMOS, ISP, iar transceivere va provoca-HD pe-coaxial supraveghere pentru a deveni o normă. Aplicații în diferite ramuri vor deveni, de asemenea, mai evidente. În securitate, există o noțiune care IP va înlocui analog. Dar acest lucru nu se va întâmpla prea curând, și mărcile HD-over-coaxiale efortul de jucatori analogice pentru cel puțin încetini invazia IP și declinul analogice lui. În cele din urmă, poate că există un scop pentru existența acestor soluții.

atutech • April 10, 2015


Previous Post

Next Post