Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Hikvision’s DarkFighter PTZ nominalizata ca si camera anului 2014 la Ifsec Londra

18 noiembrie , Camera de supraveghere HD de la Hikvision DarkFighter PTZ a fost nominalizata ca finalist pentru “Camera CCTV Echipamente de al anului ” în Security & Fire Excellence Awards ISFEC lui . Acesta camera de supraveghere utilizează o tehnologie de obiectiv MP ultra – low – lumină Hikvision și este special conceput pentru a capta imagini color și alb-negru clare in conditii extreme , lumină scăzută . Rezultatul este imagini color claritate de cristal jos pentru a 0.0005Lux și livrarea de imagini color , în condiții care ar lipsi camerele convenționale IP monocrom și concurente camere la lumină scăzută . Precum și deschiderea de noi oportunități pentru supraveghere CCTV de 24 de ore , acesta este înlocuitorul ideal pentru camerele convenționale de rețea IP .

Potrivit Keen Yao , Director de Marketing International la Hikvision , ” Suntem foarte încântați să vedem sensibilitate ultra – low – lumină și unice tehnologii de detectare inteligente ale camerei DarkFighter în recompensați cu această nominalizare . Concurență pentru aceste premii de top din industrie a fost foarte acerbă în acest an cu un număr record de înscrieri primite și a noastră fiind nominalizata ca finalist este un testament atât pentru calitățile remarcabile ale camerei DarkFighter și la abordarea inovatoare Hikvision duce la supravegherea CCTV global piață ” .
De atribuire – câștigătoare Specificații

DS-2CE5582P-IRP_1hc_enlCamera de supraveghere Hikvision DarkFighter dispune de doi senzori  – megapixeli , 1 / 1,9 ” progresiv CMOS de scanare senzor de imagine de înaltă definiție . Împreună cu un 120 dB WDR ( Wide Dynamic Range ) și 3D DNR Hikvision lui ( Digital Noise Reduction ), tehnologie , camera este capabilă să streaming video în HD 1080p full , cu 23x zoom optic .

Camera dispune de o gamă largă de caracteristici de detectare inteligente , inclusiv Face Detection , Intrusion Detection , Linie Crossing de detectare și Excepție audio . Aceste caracteristici , combinate cu o distanță IR de până la 200 de metri , Fără ceață capacitate ; Urmărirea inteligent si Electronice loc Stabilizare imagine capul DarkFighter și umeri de mai sus alte camere PTZ și IP .

MPEG4 , MJPEG și H.264 formate de compresie video de sunt susținute și camera dispune de mai multe profiluri de compresie H.264 , care permite utilizatorilor să optimizeze lățime de bandă și de stocare fără a compromite calitatea imaginii . Cu suport pentru ONVIF , PSIA , iar standardele CGI , noua cameră oferă , de asemenea, integrarea rapidă și ușoară cu alte echipamente și sisteme de supraveghere video . DarkFighter este , de asemenea, protejat de o evaluare IP66 impotriva ploii și a prafului , acest site este candidatul perfect pentru desfășurarea în medii dificile în aer liber atât ziua cât și noaptea .

Securitate și incendiu Premii de excelență Finala va avea loc pe Joi, douăzeci și șapte noiembrie 2014 , la Hilton Park Lane Hotel, Londra .

atutech • December 3, 2014


Previous Post

Next Post