Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Honeywell exting gama de NVR-uri cu device-uri de 8 si 16 canale

Honeywell a extins gama de rețea integrat Serie de performanță IP înregistrare video (NVR), oferind clienților mai multă flexibilitate în proiectarea personalizate sisteme video IP. Acum disponibil în opt sau 16 modele de canal, NVR-uri încorporate sunt compatibile cu echipa seria și seria Performance Camere IP Honeywell, opțiunile lărgirea pentru sisteme de supraveghere bazate pe IP.

În plus față de modelele opt și 16 de canale, gama Seria de performanță IP a NVR-urile încorporate include NVR-urile cu patru canale disponibile în kituri pachet cu patru pase sau glonț în stil high-definition
camere IP 1080p.”

“Efectuarea trecerea la camere IP nu trebuie să fie o mare hassle – sau o povară mare pe portofelele clientilor”, a declarat Uli Hopfstock, manager de produs EMEA, Honeywell Security Group. “Gama noastră de RNV-urile încorporate permite instalatorilor de securitate pentru a oferi soluții de supraveghere video IP de înaltă definiție, adaptate la nevoile unice de capacitate canal clientilor, la un pret de cost-eficiente.”

Clienții pot alege dintr-o gamă largă de camere IP, inclusiv a lansat recent gama de echipa Serie S Honeywell de camere – oferind clătită, dom interior, dom robust, glonț și camere box de la 720p la 5 MP -, precum și 1080p Seria Performance IP bile și bullet camere.

Un expert intuitiv de configurare și Power-over-Ethernet (PoE) plug-and-play funcționalitate reduce timpul de instalare sistem și a costurilor. Clienții pot adapta cantitatea de video capturate și reținute prin adăugarea de până la opt terabytes de stocare intern. RNV-uri pot fi programate pentru a trimite alerte automate prin email cand sistemul detecteaza miscare, eșecuri de rețea, intrări de alarmă și manipulare. Apple și Android mobile permite proprietarilor de afaceri pentru a vedea video de pe web-ului,

În plus față de modelele opt și 16 de canale, gama Seria de performanță IP a NVR-urile încorporate include NVR-urile cu patru canale disponibile în kituri pachet cu patru pase sau glonț în stil high-definition camere IP 1080p. Gama completă de NVR-urile integrate Serie Performance IP sunt disponibile prin intermediul distribuitorilor de securitate din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

atutech • April 24, 2015


Previous Post

Next Post