Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Network Video Recorder vă oferă o experiență de supraveghere impecabila

Conform celor mai recente Securitate 50 Raportul industrie, lansat de o lună și s International devreme trecut , o creștere explozivă în sectorul de supraveghere video IP este acum plecat . În ciuda o rată medie de creștere de 25 până la 30 la sută ar mai putea fi văzut în ultimii doi ani , unii furnizori majori de supraveghere IP pur au început să experimenteze încetinire în 2013 , conform rapoartelor financiare . Acest fenomen reflectă maturitatea tehnologiei de supraveghere IP ; Prin urmare , în scopul de a sta în această competiție acerbă , furnizorii au început să ofere sisteme mai complexe de supraveghere IP și soluții , în loc de a oferi produse unice singur . Pentru a menține o creștere anuală , NVR-urile Axis și VIVOTEK , de exemplu , s-au dezvoltat recent și software de management si sisteme .

Până la sfârșitul anului 2014 , asmag.com ar dori să dispun de o serie de NVR-urile , care sunt ideale pentru a implementa în mediu de întreprindere , banci , utilitati publice , supravegherea oraș , și amănuntul fabricat de unii dintre cei mai importanti jucatori din industria de securitate .

Când vine vorba de selectarea NVR pentru sistemele dvs. de supraveghere , compatibilitatea dintre camerele de luat vederi și reportofonul estefactorul crucial mare pentru o performanță înregistrare impecabil . Altele decât că , înregistrarea performanță cum ar fi rame rata , interfață rezoluție , precum și de utilizare a sistemului de management al sunt toate considerente esențiale pentru o experiență de utilizare mai bună .

GKB DN1601 prezintă Plug & Play real
” GKB standalone ONVIF NVR este o unitate combo de înregistrare video și serverul de hosting cloud-based , care oferă cea mai ușoară gestionarea și configurația prin browsere IE / Firefox / Chrome “, a declarat Anna Hsiung , Marketing Manager la GKB . ” GKB NVR este special conceput ca un dispozitiv de comunicare pe doua cai , indicând faptul că orice camera GKB IP poate fi detectat în mod automat de către oricând nostru NVR și oriunde, fără timp de setare suplimentar , care îndeplinește o adevărată plug & play. Nu e numai pentru LAN , ci , de asemenea, aplicația Internet . Se integrează de asemenea, toate seriile ONVIF 2.0 și perfect conformă cu portofoliul de GKB IP , de asemenea . Aceasta NVR este cel mai potrivit pentru sectoarele SMB . “

I -View AnyNet – 6424 , Caracteristici performanță optimizată NVR
” I – View AnyNet – 6424 clasa Server Enterprise încorporat NVR vine cu o selecție de 24 hot-swap golfuri rafturi detașabile , de până la 96 terabytes de date și sprijin raid capacitate 0/1/5/6/10/50 înregistrate . Funcția RAID flexibil pentru depuse la fiecare importante date cât și la reducerea riscurilor de pierdere de date . “, A spus Yen Ou , Vanzari Branch Manager la I – View comunicare . Sistemul NVR face de stocare a datelor mai stabil și interfata de management mai convenabil . În plus, AnyNet – 6424 NVR poate sprijini afișarea și înregistrarea de până la 64 de buc de camere megapixeli , IP simultan cu ONVIF terță parte sau dispozitive RTSP – conforme . Cu performanțe Ultra , fiabilitate și caracteristici de nivel înalt de protecție a datelor , AnyNet – 6424 estede incredere pentru tine . “

QNAP VS – 12164U – RP ofera utilizatorilor Experienta profesionala de monitorizare video
“QNAP VS – 12164U – RP Pro + VioStor NVR suporta pana la 64CH timp real video / monitorizare audio de înaltă calitate , de înregistrare megapixeli ( până la 10 megapixeli ) , precum și redarea de camere IP multiple . QNAP Security integrează inginerie electrica , proiectare mecanica , iar software-ul profesional de management video în serie VioStor NVR care suporta 24/7 în timp real de înregistrare video de supraveghere . QVR software de management 5.0 videoclipuri oferă utilizatorilor un sistem de management profesionist preîncărcate cu intuitiv software QVR , ușor de utilizat, și versatil, care permite monitorizarea în timp real , inregistrare , redare , notificările de alarmă , precum și alte instrumente de gestionare a proteja activele și proprietate atunci când sunt utilizate cu camere IP suportate “, a declarat Joe Jen , Senior Manager de QNAP .

NVROnvifsupraveghere HD

atutech • January 5, 2015


Previous Post

Next Post