Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Noul dvr hybrid de la Grunding EX-SDI si analog in acelasi timp GRX-K4416A

Grundig a lansat noul său 16 canale EX-SDI (Extended Serial Digital Interface) DVR hibrid, GRX-K4416A. DVR-ul înregistrează EX-SDI pe toate canalele, dar are flexibilitatea de a înregistra HD-SDI, 960H analog și video 760H analog fluxuri simultan. Pot fi re-utilizate sisteme CCTV utilizând DVR poate include o combinație de toate tehnologiile de video bazate pe coaxiale, astfel existente și camere instalate anterior. DVR-ul HD profesional  va configura automat fiecare canal pentru a se potrivi camera individuale tehnologii flux video.

Tehnologia EX-SDI, cum ar fi HD-SDI, permite transmiterea de video digital HD, în timp real, prin cablu coaxial. Întrucât HD-SDI are o limitare de transmisie 100m folosind cablu coaxial RG59, EX-SDI va transmite 330m.

Aceasta se extinde la 670m dacă se utilizează cablul superior RG11 calitate. Calitatea imaginii este mai bună decât IP live și similară cu cea a modului de înregistrare IP. DVR folosește simplu metoda de instalare, punct-la-punct de analog.

Noul Grundig DVR oferă funcționalități complete pentru aplicatii CCTV de toate mărimile și complexitatea. Sa poate fi controlat cu ajutorul software-ului Grundig Control Center, permițând, EX-SDI, HD-SDI sau camera analog sisteme rentabile.

Software Control Center Grundig permite accesul de la distanță la DVR-uri pentru set-up și configurare. Acesta utilizează un browser web Internet Explorer pentru vizualizare live, playback, căutare, de backup și configurare de la distanță. GD app Viewer Grundig permite, de asemenea, vizualizarea convenabil de iPhone sau Android smartphone-uri.

EX-SDI permite instalatorilor de a oferi clientilor un cost-eficient, de upgrade digital la sistemele analogice, economisirea de bani prin re-utilizând aceeași infrastructură de cablu coaxial.

atutech • June 5, 2015


Previous Post

Next Post