Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Noutate de la Acti – Urmarire automata cu camera PTZ fara unghiuri moarte

Tehnologia ozt combina trei caracteristici valoroase – Prezentare generală, Zoom și urmărire – pentru a fi capabil de a urmări în mod automat orice obiect suspect pe o suprafață mare. Această soluție este ideală pentru supravegherea critică misiune și monitorizarea unor suprafețe mari, cum ar fi sistemele de utilități, clădiri guvernamentale sau aeroporturi.

Tehnologia este asigurată printr-o conjuncție de inteligent emisferic Dome cu camera Speed ​​Dome. Pentru a fi siguri că toate incidentele sunt înregistrate, camera emisferică oferă întotdeauna imagine panoramică care să acopere întreaga zonă. De la bord inteligente, de detectare a mișcării bazat pe obiecte gaseste simultan persoane sau vehicule care se deplasează în scenă și comenzile Speed ​​Dome conectat pentru a mări și să urmărească aceste obiecte pentru a înregistra datele lor.
Camerei și viteza emisferice cupola poate fi instalat în orice distanță unul de celălalt. După instalare, cele două unități sunt împerecheate și apoi calibra automat între ele fără nici o acțiune de utilizator necesar.
Primul model ACTi în sprijinirea ozt este B511, emisferic Dome cu rezoluție 12MP pentru o cantitate suplimentară de mare de detalii. Superior Low Light Sensitivity produce video color în medii cu lumină slabă. Acest model, de asemenea, caracteristici built-in LED-uri IR permițându-i pentru a înregistra imagini clare în condiții fără lumină vizibilă.
Pentru a profita din plin de tehnologia ozt, The B511 poate fi combinat cu orice aparat de fotografiat ACTi Speed ​​Dome.

atutech • February 4, 2016


Previous Post

Next Post