Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Noutati de la Onvif

San Ramon , California . – 29 octombrie , 2014. ONVIF , lider inițiativa de standardizare la nivel global pentru produsele de securitate fizică bazate pe IP , a găzduit dezvoltatorii săi 11 ” Plugfest 9/douăzeci și nouă-10/un din Dusseldorf , Germania . Cu un număr record de implementari de interoperabilitate și mai multe incercari de ONVIF videoclip conformă , control acces și dispozitive de margine , Plugfest din acest an Programator ” a fost cea mai fructuoasă din istoria ONVIF lui .

2014 Developers ” Plugfest , a avut loc în colaborare cu essen targul de de securitate , unul dintre cele mai mari expozitii de securitate din lume , companiile membre permisiunea de a verifica produsele lor de interoperabilitate ONVIF cu produse de altă marcă . Plugfest acest an a inclus 29 de companii si mai mult de 60 de participanti . Participanții Plugfest autentificat 249 oră din timpul total de teste în timpul evenimentului de trei zile , cu toate profilurile ONVIF lui testate pentru interoperabilitate . Profilurile testate au fost : Profile S , pentru sisteme video bazate pe IP ; Profil C pentru controlul accesului pe bază de IP ; Profil G pentru depozitare margine și de recuperare , precum și viitoarea Q profil pentru conectivitate îmbunătățită . Teste de interoperabilitate au fost efectuate între un dispozitiv și un client de sprijin atât Profil S & G , precum și pe profiluri .

” Plugfests Programator nostri oferi o șansă unică de experți tehnici pentru a dezvolta cele mai bune practici și abordări care beneficiază întreaga industrie IP video , dar ele sunt doar un mod în care ONVIF interacționează cu piața “, a declarat Per Bjorkdahl , presedinte al Comitetului de Coordonare ONVIF lui . ” Activitățile noastre la evenimente majore din industrie sunt o parte importantă a modului în care ne-am aduna feedback-ul și direcție de pe piață pentru activitățile de standardizare noastre. “

ONVIF a găzduit , de asemenea, o demonstrație de interoperabilitate publică și recepție în timpul Essen securitate pe 25 septembrie membrilor ONVIF prezentat dispozitive si clienti care sunt conformă cu profil ONVIF , cu o adresă scurtă de Bjorkdahl despre beneficiile standardizării . ONVIF a fost , de asemenea, un expozant la ASIS anual Seminarul International 60 și Expoziția , douăzeci și nouă septembrie-două octombrie 2014 , în Atlanta , Georgia , unde ONVIF a găzduit discuții cu participanți la conferințe cu privire la experiențele lor cu ONVIF de pe piață , solicitarea de feedback cu privire la profilurile existente și oportunitățile viitoare .

Cu mai mult de 500 de membri si mai mult de 3.700 de produse conformă , ONVIF este cea mai mare organizatie de acest gen din lume . Încă de la începuturile sale în 2008 , organizația a văzut membrilor săi crește cu 25-50 % în fiecare an , cu numărul de produse conformă în creștere cu 250% în ultimii trei ani singur .

Mai multe informații despre ONVIF , inclusiv a membrilor săi și a produselor conformă , este disponibil pe site-ul ONVIF lui : www.onvif.org .

atutech • November 13, 2014


Previous Post

Next Post