Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Produse noi de la Axis

T209Seria AXIS F foloseşte o unitate centrală de mare performanţă disponibila in doua variante F41 si F44 care se pot conecta concomitent la o unitate senzor respectiv  patru unităţi senzor . Astfel este posibilă realizarea unei supravegheri discrete, cu ajutorul unei singure soluţii. Datorită design-ului rezistent, seria AXIS F este soluţia optimă pentru retail, domeniul bancar, cât şi pentru industria transporturilor.

T209AXIS P14 este noua gama compacta si economica lansata pe care producatorul o recomanda spre utilizare in aplicatiile uzuale de supraveghere video IP. P14 constituie noua serie de camere economice IP bullet ce ofera modele de o calitate excepțională a imaginii de la o rezoluție precum 1080p pana la 4K Ultra HD.

T209Datorita senzorului mare si lentilelor performante, AXIS Q1635 este cea mai sensibila camera la lumina HDTV 1080p lansata pana in acest moment. Sensibilitatea IR sporita ofera imagini monocrome excelente chiar si in spatiile slab iluminate. Calitatea superioara a imaginilor este garantata si de prezenta tehnologiei Axis Lightfinder, a unui stabilizator de imagine electronic si a functiei Wide Dynamic Range – Capture Forensic. De asemenea, modelul poate detecta socurile, poate aplica filtre digitale imaginilor blurate si suporta 50/60 fps la rezolutie Full HD.

T209Camera de supraveghere AXIS Q8414-LVS beneficiază de protecţie împotriva acţiunilor de vandalism, carcasa acesteia fiind fabricată din oţel inoxidabil. De asemenea, modelul încorporează un led IR invizibil, ce permite o supraveghere video de calitate chiar şi în camerele lipsite de iluminare. Aceasta camera poate  fi fixata în colţurile pereţilor si a fost concepută pentru a fi folosită în centre de corecţie şi alte instituţii ce necesită o supraveghere sporită.

T209AXIS Q6000-E este  camera de retea 360° de exterior, care poate fi integrata usor cu camere PTZ de tip dome din seria AXIS Q60-E, oferind o solutie de supraveghere unica. Acest nou produs va deschide noi oportunitati de a rezolva o problema des intalnita, spre exemplu intr-o aplicatie de supraveghere in oras, unde este necesara atat o camera PTZ pentru detalii, cat si o camera cu perspectiva completa, pentru a acoperi intreaga zona.

atutech • March 6, 2015


Previous Post

Next Post