Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

PTZ AXIS Q61-E Serie noua de camere Sharpdome si Lightfinder

Axis Communications, lider mondial în dezvoltarea de camere video de supraveghere, a lansat de curand seria de camere PTZ AXIS Q61-E, ce integreaza tehnologia lightfinder cat si noua tehnologie sharpdome. Noua tehnologie Sharpdome integrată în seria AXIS Q61-E oferă imagini clare, acoperind chiar şi cele mai dificile unghiuri.

Această tehnologie unică este integrată în modelele seriei AXIS Q61-E şi va permite realizarea unei supravegheri eficiente, performante şi în detaliu. Adiţional, datorită Sharpdome, modelele seriei deţin capabilitatea de a identifica obiecte chiar şi la 20° deasupra orizontului vizibil.

Tehnologia Sharpdome include funcția unică Axis Speed Dry, care permite îndepărtarea rapidă a picăturilor de apă de pe sticla dome-ului, astfel încât camera să poată oferi imagini clare şi în condiţii meteo nefavorabile. Dacă se doreşte o curăţare generală a sticlei dome-ului, această operaţiune poate fi realizată chiar şi cu aparate de spălat cu presiune.

Specificatii tehnice generale
Q6114-E

Q6115-E
Automatic defog Da Da
Advance gatekeeper Da Da
Lightfinder Da Nu
HDTV resolution 720p 1080p
Optical zoom 30x 30x
Image stabilization Da da
Power over Ethernet Da Da

mufa-camera-bnc-tata-f-mama-571AXIS Q6114-E este primul model al seriei Q61 ce integrează tehnologia inovativă Lightfinder pe un senzor HDTV 720p, oferind culori excelente chiar şi în medii cu iluminare scăzută. Cel de-al doilea model al seriei dispune de un senzor 1080p. Ambele camere permit înregistrări la rezoluție maximă la 50/60 de cadre pe secundă.

Camerele PTZ din seria AXIS Q61-E sunt unele dintre cele mai compacte și mai rapide modele din piaţă. Acestea oferă un zoom optic de 30x, o rezoluţie HDTV 1080p şi sunt dotate cu tehnologiile Lightfinder și Wide Dynamic Range – WDR (130dB). Toate acestea pentru ca imaginea obţinută să fie una excelentă, chiar şi în condiții de iluminare sau meteo nefavorabile (vânt).

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor operatorului care gestionează sistemul de supraveghere profesional la Atu Tech, cele două camere folosesc Advanced Gatekeeper, o caracteristică care declanșează automat funcţiile de pan, tilt și zoom atunci când este detectată mișcare într-o arie predefinită. Subiectul continuă să fie supravegheat până când iese din aria de acoperire a sistemului de supraveghere.

Aplicatii: supravegherea orașelor, a mall-urilor, a şcolilor sau a altor zone în care este necesară o acoperire cât mai mare.

atutech • June 5, 2015


Previous Post

Next Post