Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Review camera ip ptz Hikvision DS-2DF8223I-A (AEL)

Camera de supraveghere video IP de la Hikvision DS-2DF8223I-A (AEL) se prezinta cu IR lung interval, zoom optic puternic 23x, plus caracteristica adevărat WDR – astăzi suntem de gând să vă prezint DS-2DF8223I-A (AEL) Camera IP cu PTZ de la portofoliul de produsele Hikvision lui Darkfighter. Acest PTZ cam este camera de securitate ideal pentru supraveghere video în aer liber, adoptă un design robust și frumos aspect. “Darkfighter PTZ are o gamă completă de caracteristici inteligente – IVA, de detectare a intruziunilor, de recunoaștere a feței și de urmărire inteligente”, spune Lagan. “Există, de asemenea trecere linia de detectare și excepție audio, precum și o distanță IR de până la 200 de metri, Fără ceață capacitatea și electronic de stabilitate a imaginii. Este un produs foarte puternic recomandate “-. Tony Lagan, Hikvision Australia

 • Senzor CMOS de înaltă performanță 1 / 1.9 “
 • 1920 * 1080P Full HD, Zoom optic 23X
 • Iluminare ultra-low
 • 120db Adevărat WDR
 • Urmărirea inteligent
 • Detectarea inteligentă
 • EIS (Electronic Image Stabilization)
 • Fără ceață
 • Până la distanță 200m IR
 • -PoE de mare / 24VAC alimentare
 • Antivandal (IK10)
 • DS-2DF8223I-A, 24VAC, exterior
 • DS-2DF8223I-AEL, High-PoE si 24VAC, în aer liber

Din descrierea produsului, camera ip ptz Hikvision este o camera complet de înaltă definiție 1920×1080 pan rețea / tilt / zoom acceptă imagini color la zi si de noapte. Acest lucru face ca camera ip ptz Hikvision DS-2DF8223I-A (AEL) rang de top camerele IP excelente în supravegherea pieței. În ceea ce privește specificațiile camerei lui, camera ip ptz Hikvision adoptă un senzor de imagine CMOS cu scanare progresivă 1.9 inch (deci este un senzor imens și eu cred că e ceea ce dă această cameră capacitatea sa de lumină slabă), care oferă rezoluție 2.0 megapixeli. Senzorul de imagine susține 120 dB Wide Dynamic rnage (WDR), permite camera de a captura imagini bune chiar și în condiții de iluminare dificile. În plus, camera suporta 3D-NV (Digital Noise Reduction), împreună cu un zoom optic puternic 23x. DS-2DF8223I-A (AEL) acceptă tehnologia triplu de streaming, adoptă MPEG4, MJPEG, H.264 formate de compresie video.

DS-2DF8223I-A de supraveghere lumină (AEL) Street

Datorită obiectivului ultra low lumină megapixeli, acest aparat foto permite pentru a captura imagini color și monocrome clare în condiții extreme, lumină scăzută. Comapred cu alte camera 1080p. Hikvision DS-2DF8223I-A (AEL) poate captura plăcuțe de înmatriculare la distanțe de sute de metri. Dupa ce am testa, camera rezolvarea plăcuțe de înmatriculare efort la 200 de metri.

DS-2DF8223I-A (AEL) Supraveghere Stație de benzină la Noaptea

În conformitate cu Hikvision, Darkfighter poate obține imagini color până la 0.0005 Lux. Nu putem confirma acest lucru, dar în testul nostru, putem confirma camera ip ptz Hikvision DS-2DF8223I-A (AEL) poate da de recunoaștere a feței pentru aproximativ 5 de metri la 7Lux. În scopul de a măsura performanța de lumină scăzută, vom face obiectivul aparatului foto la scene nu foarte bine luminate, cum ar fi iluminat stradal la sub lux 20 și adiacent la iluminat stradal la sub lux 10. Darkfighter exagerează lumina disponibilă atât de mult pentru a îmbunătăți performanța de iluminare scăzută. DS-2DF8223I-A (AEL) poate comuta automat între culoare și B modul / W, de Projector infraroșu va porni atunci când mediul devine extrem de întunecat. Pentru mediul de lucru în aer liber, camera ip ptz Hikvision Hikvision DS-2DF8223I-A (AEL) adoptă evaluare IP66 proiectare intemperii pentru a rezista la ploaie si praf, de asemenea, suportă până la 1K10 vandalism.

DS-2DF8223I-A (AEL) Monitorizarea traficului în ziua

Ca urmare, camera Hikvision lui DarkFighter PTZ a fost nominalizat ca “echipament CCTV a anului”, în Securitate și incendiu Excellence Awards Ifsec lui. În conformitate cu Keen Yao, Director Marketing International la Hikvision, “Suntem foarte încântați să vedem sensibilitate ultra-low-lumină și unic tehnologii de detectare inteligente ale camerei DarkFighter în recompensați cu această nominalizare.

atutech • June 30, 2015


Previous Post

Next Post