Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Sony SNC-VB632D camera cu 2 sisteme de iluminare

Sony SNC – VB632D este o camera de lumina pentru dual – tip bullet în aer liber . Este prima camera IP de la Sony care dispune de un sistem dual de lumină .

Descurajare efectivă , zi sau noapte

Sony SNC – VB632D – o cameră de supraveghere de tip bullet care este ideal pentru protejarea centrele orașelor și sisteme de transport , construirea intrările și perimetre , parcări , centre comerciale și colegii .

Sistemul unic dual de lumina foloseste lumina infraroșu pentru a oferi imagini alb-negru clare in intuneric total , și un iluminator LED alb , declanșată de mișcare , pentru a capta imagini Full HD de culori oferind în același timp o descurajare vizual eficient de intruși .

O imagine clară după lăsarea întunericului

Când întunericul se încadrează , în infraroșu de la bord ( IR ) iluminatorcamerei pornește automat , pentru a captura imagini alb-negru clare cu o gamă eficientă de 30 de metri .

Apoi, dacă există mișcare în domeniul său de vedere, SNC – VB632D are un alt truc surprinzător să zdruncine intruși . Un obiect în mișcare declanșează automat alb integrat al camerei cu LED-uri de iluminare . Iluminat scena imediat într-un interval de 5m ,iluminatorul poate fi vazuta clar de departe . Iluminatorul de pornire pe brusc oferă, de asemenea un avertisment vizual puternic pentru vizitatori neașteptate .

În același timp , camera de supraveghere video comută automat la modul video color , capturarea de imagini bogate în detalii Full HD de la până la un 60fps cadru rata buna de culoare pentru a asigura identificarea pozitivă a subiectului .

Mai bine cautati poze, instalare simplă

Inovator sistem dual de lumina este combinat cu tehnologia dinamic larg Sony vizualizare DR , asigurându-se că până în prezent , departe de obiecte în apropierea și sunt expuse toate în mod egal . Ca un rafinament în plus , built-in stabilizator de imagine a aparatului foto minimizează efectele vibrațiilor : de exemplu , atunci când obiectul camerei de vânt sau vibrații trafic .

Cu toate integrate într- o singură unitate – camera – imagine stabilizat , IR iluminator și de iluminat cu LED-uri alb – instalare este simplificat pentru a reduce hardware și costurile forței de muncă .

atutech • January 27, 2015


Previous Post

Next Post