Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Sunt scolile destul de sigure pentru copii nostri? Un sistem de supraveghere ar putea ajuta!

Securitate in scoli continuă să fie o problemă majoră, și pe bună dreptate. La fiecare nivel de învățământ, de la preșcolar la gimnaziu, părinții trebuie sa fie siguri că copiii lor sunt în siguranță și să se axeze doar pe educația lor.

De-a lungul anilor, am văzut măsuri sociale și logistice luate pentru a asigura siguranța studentilor, dar vom continua să vedem și auzim incidente de violență și abuz în școli. Potrivit unui raport publicat de catre Centrul National de Statistica, numarul de batai si alte infractiuni in scoli este in crestere , astfel nu ne protejam suficient copii!

Iata cateva solutii care ar putea ajuta la cresterea securitatii in scoli!

 

Control Acces
Controlul accesului la intrările și ieșirile din scoala este un aspect important al securitatii scolilor. Prin utilizarea cardurilor de proximitate, bazate pe o centrala de control acces electronic, putem fi sigur ca doar personalul autorizat intra in scoala si ca nu exista intrusi de dinafara.

Controlul accesului pe diferite usi face posibila deblocarea sau blocarea unor camere de la distanță, și astfel poate prevenii o potentiala amenintare cu un singur buton. Administratorii pot revizuii capacitatea unui utilizator de a deschide sau nu o usa dupa caz.

 

Camere de supraveghere de exterior si de interior

 

In SUA aproximativ doua treimi din scolile publice folosesc camere de supraveghere pentru monitorizarea scolilor. Camerele de supraveghere video permit administratorilor scolii sa localizeze potentialele amenintari la adresa securitatii cum ar fii intrusii, batausii , hotii etc.

Tipul și numărul de camere de supravegere necesare depinde de mărimea institutiei si de curtea exterioara a institutiei monitorizate precum si a numarului de studenti.

Acesta este un model care poate fi rapid implementat si de catre scolile din Romania. Un sistem de supraveghere AHD sau un sistem cu camere IP pot oferii rezolutie mare pentru supraveghere video in scoli. Camerele de supraveghere PTZ sunt excelente pentru monitorizarea locurilor de parcare , a tereurilor de sport si a altor spatii deschise.

Deși au existat cazuri de infractorii cibernetici hacking în camere de supraveghere IP, există măsuri pe care le puteți lua pentru a menține linia securizată. O astfel de măsură este de a rula camere de supraveghere de pe o rețea separată decât rețeaua primară.

 

Uniformele scoalere
În timp ce uniforme școlare și un cod vestimentar poate părea banal, școlile trebuie sa adopte aceste masuri pentru creearea unui mediu sigur. Punerea în aplicare a codului de uniforme au ajutat la reducerea cazurilor de agresiune și violență.

 

Concluzie

In concluzie scolile din Romania ar trebuii sa isi ia macar aceste masuri de precautie. Inarmarea cu camere de supraveghere si cu sisteme de control acces poate ajuta cresterea securitatii in scoli. Deasemenea nu trebuie neglijate cursurile pentru constientizarea elevilor ca aceste camere sunt pentru protectia lor si uniformele scolare care pot diferentia elevii scolii de o persoane straina, Dar totusi in primul rand monitorizarea este esentiala in interiorul si inexteriorul institutiilor scolare pentru imbunatatirea securitatii si pentru protejarea copiilor nostri.

camere de supraveghereSistem de supraveghere AHDsupraveghere video AHD

atutech • February 27, 2015


Previous Post

Next Post