Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Supraveghere video ULTRA HD 4K prin solutii TURBO HD 3.0

HDTVI – TURBO HD 3.0 :  Performanta video impresionanta, compresie video extrem de eficienta, transmisie pe distante mai mari – toate astea prin conectare cu cablu coaxial. Compatibil cu tehnologia analog, HDTVI si IP.

In luna martie a anului 2016, producatorii Hikvision au lansat a treia generatie a solutiilor analogice – TURBO HD 3.0. Utilizatorii de solutii analogice pentru sisteme de supraveghere pot instala camere cu senzori de 5 Megapixeli pe HDTVI si sa inregistreze imagini video la rezolutie excelenta 4K pe aceeasi infrastructura de cablaj. Pe langa cresterea calitatii rezolutiei, Turbo HD 3.0 are si alte avantaje, precum imbunatatirea distantei de transmisie. Cu TURBO HD 3.0 poti transmite semnal FULL HD 1080p pana la 800 metri si semnal video HD 720p pana la 1200 metri.

Rezolutii impresionante FULL HD 1080p si Ultra HD 4K

Hikvision Turbo HD 3.0 pastreaza usurinta in folosirea sistemului de supraveghere analog, chiar si la rezolutia video ULTRA HD 4K . Problemele de compatibilitate intre diferitele tehnologii vechi analogice sau IP cu noile produse au fost eliminate, pentru instalare usoara si ieftina.

Tehnologie de compresie H.264+ 

Tehnologia de compresie Hikvision H.264+ imbunatateste eficienta efficiency cu pana la 50% in comparatie cu varianta standard H.264, reduce cu mult bitrate-ul, in timp ce mentine calitatea inalta a transmisiei, fara a pierde din detalii. Compresia Hikvision’s H.264+ reduce cererea de memorie pentru DVR-urile / NVR-urile existente.

Distanta de transmisie de pana la 1200 metri pe cablu coaxial

Cu noua tehnologia Hikvision Turbo HD 3.0 poti face transmisie video de calitate pe distante mult mai lungi – pana la 1200 de metri la rezolutie HD 720p, transmisie video de calitate pana la 800 metri pentru camerele Full HD 1080p, direct pe cablu coaxial. Avantajul distantei crescute este de la sine inteles si extrem de util in transmisiile din cadrul proiectelor mari, care pana recent foloseau solutii IP.

Instalare extrem de usoara cu alimentare prin coaxial (Power over Coax. sau PoC)

Functia de alimentare pe cablu coaxial simplifica foarte mult procesul de instalare, transmite semnal si alimenteaza prin acelasi cablu coaxial. Acest lucru se traduce prin instalare mai rapida si mai putin costisitoare, atat pentru materiale cat si pentru manoperta de instalare. TURBO HD 3.0 suporta telecomanda UTC, meniu OSD si control PTZ direct prin cablu coaxial.

Turbo HD 3-0

 

Sistemele de inregistrare Hikvision Turbo HD 3.0 vor fi disponibile in trei marimi 1 / 1.5 / 2U si vor suporta si camere HDTVI de pana la 5 MP. Unitatile de management si stocare sunt compatibile cu diferite aplicatii. Acestea suporta camere ONVIF – IP, daca luati in calcul marirea unui sistem mai vechi.

atutech • April 28, 2016


Previous Post

Next Post