Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Tendintele in supravegherea video din 2015

Piața de supraveghere video din 2014 dintr-o privire
În 2014 , supravegherea video au reprezentat aproximativ 53% din cota totală de piață ( 13,5 miliarde de dolari SUA) în ceea ce privește vânzările globale de produse de securitate fizice , în conformitate cu Memoori Business Intelligence . Crestere de doua cifre a fost norma pe piata de supraveghere video în ultimul deceniu , iar analistii de la IHS estimează o creștere similară în noul an , estimarea de creștere de peste 10% în 2015. Mai mult decât atât , MarketsandMarkets a prezis că piața mondială de supraveghere video va ajunge la aproximativ 42.1 miliarde dolari , la un CAGR de 17% pentru perioada 2014-2020 , cu piața sistem IP de așteptat să crească la o CAGR de 23,5% în aceeași perioadă . Creșterea rata criminalității , o creștere a atacurilor teroriste , precum și în creștere problemele de securitate toate contribuie la această creștere .

Cine domina piata ?Supraveghere video IP sau supraveghere video analog?
Trecerea la IP nu mai este atât de mult o tendință , deoarece este un fapt simplu : Instalații noi vom IP și mulți utilizatori analogice sunt modernizarea soluții bazate pe rețea la . Cu care a spus , aceasta înseamnă că camerele de supraveghere IP -a luat în cele din urmă peste analog in supraveghere video ? Răspunsul este da și nu . În ceea ce privește veniturile , vânzările au depășit vânzările IP analogice ; Cu toate acestea , din punct de vedere cantitativ , expedieri analogice încă numeroși decât cei de IP . Acest lucru este gata să se schimbe , cu analiștii crezând că transferurile IP va prelua analog până la sfârșitul deceniului . Dovada acestei schimbare poate fi văzut în piete precum America Latină în cazul în care piața globală – cel care este puternic axat pe analog – este acum înclinat spre echipament IP pentru prima dată ( de venituri furnizor ) , potrivit unui raport al IHS .

Productia in Asia
În lumea de securitate , Asia a avut o tendinta de a fi cu un pas în spatele atunci când vine vorba de cele mai tehnologiilor up- to- data . În următorii ani , deși , APAC se estimează a fi regiunea în creștere postul de supraveghere video IP la nivel global , la un CAGR de 44,3 % în perioada 2013-2020 , potrivit unui raport de Allied Market Research . De asemenea, raportul a subliniat că America de Nord este de așteptat pentru a experimenta cea mai mare cota pe piata de supraveghere video IP , până în 2020 , estimarea că continentul ar fi cea mai mare segment revenuegenerating cu o valoare de aproximativ 19 miliarde dolari in 2020. Cu toate acestea , China este estimat la au fost cea mai mare piata regionala pentru echipamente de supraveghere video, reprezentând o treime din veniturile globale din 2013 .
Tendințe pentru piața în creștere
Împreună cu o creștere veni tendințe , tendințele care ajuta la creșterea unitate și să păstreze piața până la curent cu tehnologii noi și interesante . În 2014 , am văzut supraveghere IP deveni o normă și HD rezoluție devenit un standard . În cele ce urmează , A & S explorează câteva dintre ceea ce ne așteptăm să fie cele mai populare tendințe de supraveghere video pentru 2015 .

De înaltă eficiență codificare video ( H.265 ) Una dintre cele mai importante evoluții pentru 2015 va fi cea a video de înaltă eficiență de codificare ( HVEC ) , de asemenea , cunoscut sub numele H.265 , care se referă direct la un alt trend : 4K rezoluție . HVEC va juca un rol important în fezabilitatea 4K în aplicații de securitate . Potrivit experților de securitate , aproximativ 90% din produsele de supraveghere utilizează în prezent HVEC de predecesorul H.264 pentru comprimare . Cu toate acestea , faptul că se va schimba . ” Outlook noastra este ca cele mai multe progrese viitoare de pe piața se va concentra asupra comprimare , pe măsură ce piața megapixeli a evoluat extrem de rapid și de compresie va trebui să avanseze aproape la fel de repede pentru a satisface cererea tot mai mare de imagini cu o rezoluție mai mare . H.265 poate fi raspunsul la aceasta ca exista o cantitate enorma de putere de calcul necesare pentru compresia și decompresia aceste imagini care industria este în prezent lupta cu “, a declarat Stephen Carney , director de Video Product Management al Linie de la Tyco Produse de securitate .

Utilizarea omniprezent de H.265 are multe implicații pentru industria de securitate . Cu capacitatea de a dubla rata de compresie a datelor în comparație cu H.264 la același nivel de calitate video , H.265 va îmbunătăți foarte mult gradul de utilizare a 4K în aplicații de securitate . De fapt , atât Hisilicon și Ambarella introdus IP SoCs camerei bazate pe H.265 , la sfârșitul anului 2014 și utilizarea pe scară largă a H.265 este de așteptat în industria de securitate de -al doilea trimestru al anului 2015. Acest lucru va avea un impact direct , fără îndoială, adoptarea de 4K .
Găsirea Aplicatii pentru 4K
Intrarea rezoluție 4K în industria de securitate a fost întâmpinată cu atât curiozitate și entuziasm . Similar cu modul în care a fost HD de așteptat să fie noul standard de rezoluție a imaginii atunci când a fost introdus pentru prima dată în industrie ( care de atunci a devenit ) , mulți cred că 4K ultra-înaltă definiție ( UHD ) va înlocui în cele din urmă HD ca standard , și disponibilitatea de H.265 în securitate va fi un catalizator pentru acest lucru; Cu toate acestea , această schimbare nu se va întâmpla peste noapte . ” 4K va fi cu siguranță o tendință de a viziona , deși adoptarea larg va fi problematică pentru industria de securitate în acest moment din cauza limitărilor privind actual Factor de formă aparat foto / combinație lentile , lățime de bandă , precum și constrângerile de stocare și costul echipamentului versus beneficiile sau necesitatea rezoluției suplimentar câștigat cu tehnologia “, a spus Carney .

În ciuda limitărilor actuale , multe dintre obstacolele ar trebui să fie în curând rezolvată . În afară de H.265 ajuta cu compresie a datelor , dezvoltarea internetului rapidă 4G de pe tot globul ar trebui să ajute la rezolvarea problemelor de lățime de bandă , precum și mai bine, hardware-ul îmbunătățit de însoțire (de exemplu , lentile , monitoare , etc. ) .

Senzori video mai mari, mai buni

Cu tendința de 4K în 2015 , împreună cu faptul că HD a devenit standard , senzori , mai mari sunt acum necesare pentru a sprijini astfel de imagini de înaltă calitate . Tendința spre creșterea valorii calitatii totale imaginii va utiliza senzori de imagine de mari dimensiuni , cel mai recent sistem irisului , si o calitate a imaginii de înaltă la aproape IR , a declarat Koji Maunari , GM aBusiness Unit Optica industriale la Tamron . De fapt , piața senzorul de imagine este de așteptat să crească la o CAGR de 8% 2014-2020 , potrivit unui raport recent de MarketsandMarkets . Nu numai ca sunt producatori vin cu senzori mai mari , ele sunt , de asemenea, adăugarea de tehnologii speciale pentru a îmbunătăți și mai mult calitatea imaginii , concepute special pentru utilizarea de supraveghere video . Factorii de decizie Ei bine-cunoscut de senzori , cum ar fi APTINA , Omivision , iar Pixelplus acum împingând afară senzori de imagine mai mari , în timp ce companii precum Sony au venit cu noua tehnologie senzor abordeze în mod specific nevoilor pieței supraveghere video . Noua tehnologie Starvis , o tehnologie pixel – back-iluminat utilizate în CMOS senzori conceput special pentru supraveghere video , a fost lansat de Sony în jumătatea anului 2014 . Tehnologia se extinde din gama lumina vizibila pentru a include gama infraroșu apropiat pentru a sprijini filmare pe timp de noapte , care este de multe ori o zonă problemă pentru supraveghere 24/7 în aer liber în cele mai multe camere CMOS . Îmbunătățită performanța pe timp de noapte va ajuta adoptarea mai extinsă de camere CMOS în viitorul apropiat . În plus, 4K senzori sunt de asemenea în curs de dezvoltare . Aceste noi senzori poate suporta până la 12 megapixeli ( 4 : 3 ) și 4K ( 17 : 9 ) , și chiar să sprijine 4K până la 60 de cadre pe secundă . Mai mult decât atât , cu senzori ajungand acum 1 / 1.9 inch , rezoluție mai mare și imagini mai clare sunt posibile .

Solutia HD peste coaxial – Mai avansata

Soluții – HD pe – coaxial nu sunt noi pentru industria de securitate . De fapt , IMS Research , o companie IHS , numit soluții HD pe – coaxial un trend pentru 2012 ; Cu toate acestea , la acel moment soluția în cauză a fost mai mult sau mai puțin limitat la HD – SDI , care sa dovedit a fi nu aproape la fel de eficientă ca șiindustria de securitate au sperat inițial . Cu toate acestea , ca și cu toate tehnologiile un pic de timp a dat soluții noi și – îmbunătățit , și 2014 a văzut doar că, odată cu introducerea de noi soluții HD – over- coaxiale . Una dintre cele mai importante susținătorii HD – over- coaxial este Dahua Technology, care a venit cu tehnologia lor HDCVI la sfârșitul anului 2012. Cu toate acestea , ea nu este până mai recent , în ultimul an , că industria a văzut într-adevăr HD- supra- Soluții coaxiale decolare , cu multe alte companii venind cu propriile tehnologii și soluții , precum și , cum ar fi AHD , ccHDtv , și HDTVI . HD – SDI a evoluat și: Noua generație a actualizat în transmisie pe distanțe lungi , și mai important , a devenit mai rentabile .
În ciuda faptului că piața globală se va digitale , multe cu siguranta se vedea încă o mulțime de cameră pentru soluții HD pe – coaxial , menționând acceptarea tehnologiilor în special în regiunile de dezvoltare , cum ar fi Asia Pacific și America Latină .

Viața reînnoită în soluții video inteligente functii inteligente au fost touted pentru un timp în securitate , dar aceasta nu este până mai de curând că au fost incluse pe scară largă și de dorit în supraveghere video . De fapt , așa cum a recent , un anumit grad de analiză pe marginea a devenit o caracteristică standard pentru cele mai multe camere IP . De la entry-level la high-end , camerele pot fi diferențiate în funcție de cât de acum ” inteligente ” sunt . Ca parte a acestui , supraveghere video sa dovedit capabil de nu doar de înregistrare și revizuirea , dar prevenirea și analiza . ” Revoluția IP a schimbat camerele de supraveghere de la un instrument medico-legal care vizează rezolvarea problemelor după un incident a avut loc pentru a deveni o parte vitală a lanțului de inteligență proactive . Camere video de rețea colecta date valoroase care pot fi analizate și transformate în perspective acționabile “, a declarat Johan Paulsson , CTO al Axis Communications .

Ideea de informații utile este unul dintre motivele pentru soluții video inteligente văd un val în cerere . ” Noi [ Verint ] cred că informații utile prezintă o oportunitate pentru client de a implementa soluții care sporesc securitatea și siguranța , reducând în același timp costurile de exploatare și creșterea productivității și eficienței “, a declarat Brian Matthews , VP al Global Marketing și dezvoltare de produse pentru video și Intelligence Situația Soluții de la Verint sisteme.

Un alt motiv cererea este în creștere se datorează tehnologiei mai dezvoltate . ” Progrese în analiză nu ar trebui , de asemenea, să fie ignorate , deoarece acest segment al pieței a progresat la unde de analiză sunt acceptate ca fiabile, exacte , precum și o parte din operațiunile de zi cu zi a unui procent mare de utilizatori . Unele analiză , cum ar fi recunoașterea facială , vor beneficia cu siguranta de imagini de rezoluție mai mare și creșterea nivelului de claritate ca tehnologia aparat de fotografiat continuă să progreseze “, a spus Carney .
Cele mai multe beneficii pe care le aduce informații de supraveghere video , mai ales acum că tehnologia este mai de încredere, sunt realizate pe verticalele . Anumite verticale , cum ar fi de vânzare cu amănuntul s-au găsit utilizare special pentru video inteligente , în cazul în care datele sunt folosite pentru business intelligence . ” Soluții special video, analiză de conținut , cum ar fi Bosch , care nu declanșează automat doar alarme pe baza unor reguli predefinite de alarmă , dar , de asemenea, permite urmărirea obiectelor “, a declarat Erika Gorge, Corporate Communications Manager la Bosch Security Systems . ” Acest tip de inteligență poate fi , de asemenea, utilizate pentru a obține informații , care merge dincolo de un scop pur securitate , cum ar fi informații secrete de marketing pe scenele fiind sub ​​supraveghere – de exemplu numărul de persoane ( persoane numărare ) , circulația persoanelor , înregistrarea caracteristicilor cum ar fi culoarea sau mulțimea de informații densitate . “

Mai mult decât atât , vom vedea , de asemenea, o adoptare mai mare de date mari pentru aplicatii multiple , cum ar fi orașe inteligente , în 2015 , în cazul în care un aparat de fotografiat inteligent de supraveghere cu avansat VCA ar putea juca cu siguranta un rol important . Vom vedea cum se schimbă VCA o camera de supraveghere într-un furnizor de conținut pentru datele mari .

Există o captură , deși : achiziție recentă Avigilon a întregului program de portofoliul de brevete și de licențe ObjectVideo lui . În viitor , Avigilon va înlocui ObjectVideo ca titularul brevetului să conducă la dezvoltarea viitoare a tehnologiei VCA , remanierea din nou pe piața de informații . Impactul această inițiativă va avea asupra industriei de securitate ca un întreg va fi masiv , și nu neapărat în sensul bun – Avigilon detine acum 124 de brevete SUA și internaționale și 202 din SUA și cererile de brevet internaționale ca un rezultat.

Integrarea sistemelor de securitate : o cerinta obligatorie

În trecut , integrarea de sisteme disparate a fost o luptă pentru multi utilizatori . Cu soluțiile noi , abilitatea de a integra este în cerere mare , și , ca atare, integrarea a devenit un focar de mulți jucători de securitate .
“Integrarea a fost vorbit despre o lungă perioadă de timp – ci ca o experiență de utilizator care a fost mai puțin de ideal . Veți vedea în curând sisteme cu livrare pe care promit de o experiență de utilizare fără sudură “, a declarat David Gottlieb , Director al Global Marketing Communications la Honeywell Securitate . William Ku , VP al diviziei Business Marca la VIVOTEK ecou încredere în tendința de integrare : “integrarea deplină a sistemelor disparate , inclusiv supraveghere video , sisteme de intruziune , detectie perimetrala , control acces , și în timp real analiza inteligentă la date va fi trendul în gestionarea securității în fiecare aplicație vertical de la securitatea ar putea fi asigurată perfect și permite personalului să răspundă la intruziunea sau amenințări într-un timp scurt și de a rezolva evenimentele de pe site-ul într- un mod eficient . “

Tendința de sisteme mai integrate , de asemenea, ceea ce va ajuta împinge creștere IP înainte , pe măsură ce piața sa maturizat IP și a intrat în faza de creștere cu întârziere a ciclului de viață a produsului. Cu toate acestea , piața low-end are încă un potențial semnificativ de creștere IP , astfel cum sa menționat de către Karl Erik Traberg , șeful de Corporate Communications si dezvoltarea afacerii la Milestone Systems .

În piețele de mijloc și high-end , cu toate acestea , tendința de sisteme mai integrate vor continua pentru a stimula creșterea IP . ” Pe piața de soluții avansate cu camera foto de înaltă contează este o oportunitate semnificativă de a oferi integrări mai avansate cu controlul accesului și alte aplicații de securitate “, a adăugat el . ” Verint crede în și -a dat seama creșterii cererii de soluții inovatoare , integrate care combină management situație , de comunicații , precum și inteligență cibernetică , precum și să faciliteze colaborarea dincolo de agențiile de securitate și de aplicare a legii . Noi credem organizațiile care astăzi guvernamentale, instituții și corporații multinaționale , în legătură cu orașul în condiții de siguranță , controlul la frontiere , securitate transport, infrastructura critică , precum și alte inițiative de securitate la scară largă , sunt interesați în și pregătirea pentru a implementa soluții de securitate unificate care fuzionează de date de la o gamă largă de sisteme de securitate și surse de informații pentru a permite corelarea eficientă a informațiilor și analiză, “

Speranțele pentru supravegherea video in 2015

O mulțime de schimbări majore au avut loc în 2014 , care a lăsat într-un mod un semn de întrebare planează asupra soarta industriei de securitate – achiziționarea Canon Europa a Milestone Systems, achiziționarea Anixter de Tri – Ed , iar cel mai recent vânzarea de Samsung Techwin la Hanwha Group . Cu toate acestea , un lucru este sigur : va exista întotdeauna o nevoie de securitate și supraveghere video . Acest sentiment este ceea ce jucători din industrie se accent atunci când vine vorba de creșterea viitoare a pieței de securitate / supraveghere . Dezvoltare pentru piața globală ar putea să nu fie la fel de rapid cum a fost odată , dar cu tendințele de mai sus ajuta pentru a stimula creșterea supraveghere , precum și creșterea continuă a lucrurilor , cum ar fi supraveghere video ca un calcul serviciu și nor, există cu siguranță încă speranță în sus pentru viitorul supraveghere video .

atutech • January 31, 2015


Previous Post

Next Post