Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Tyco raspunde pietei de securitate cu produse accesibile

Tyco Security Products , parte a Tyco, cea mai mare protectie impotriva incendiilor si de securitate al companiei pur-play din lume, anunță o nouă linie de camere IP și NVR care îndeplinește bugetul de mici pentru a întreprinderilor mijlocii, în timp ce satisface nevoia de supraveghere video de înaltă calitate .

O linie de noi Essentials a fost adăugat la portofoliul camera companiei robust ILUSTRA IP oferind Essentials glonț și camere mini-dome cu camere mini-dom IR si interioare. Disponibil în 1 și 2 modele megapixeli, toate trei camere oferă H.264 și MJPEG codare dual-stream, un obiectiv fix 3.6mm, și un maxim de 30 de imagini pe secundă, la 1080p sau 720p pentru imagini clare, clare.

Cele Essentials în aer liber Mini-Dome și Bullet Camerele de supraveghere video sunt dotate cu iluminatoare IR, adevărat de zi / noapte și interval dinamic larg pentru a captura video de calitate într-o varietate de setări de interior si exterior. Cu capacități interval dinamic larg, Essentials interioară Mini-Dome surprinde, de asemenea, video în schimbare condiții de iluminare, fiind ideal pentru o gamă largă de aplicații de interior.

A doua parte a ecuației de sisteme de supraveghere IP low-cost, de brand nou Tyco Produse de securitate “a Holis RNV-urile dispun de rezoluție 1080p și funcții de căutare video și de export. Modelele cu patru și 8 canale oferă o soluție de înregistrare de încredere pentru aplicații, cum ar fi comercianții cu amănuntul independenți, birouri mici, și restaurante. Echipat cu respectiv 4 și 8 porturi POE, Holis RNV-uri sunt concepute pentru a sprijini instalațiilor mici conta camera într-un mod economic și eficient. Holis NVR expertul de pornire este conceput pentru a oferi rețea rapidă și eficientă turn-up-uri.

“Exista un segment tot mai mare în cadrul comunității comerciale variind de la magazine la cabinete medicale, care doresc să îmbrățișeze securitate pentru facilitatea lor, dar au nevoie de produse care sunt în mod inerent de încredere, ușor de utilizat și de buget prietenos”, a declarat Steve Carney, Senior Director, Marketing de produs, video și integrare platforme, Tyco Produse de securitate. “Cu adaugarea accesibil portofoliului camera ILUSTRA IP și noi RNV-uri Holis, am lovit un echilibru corect între caracteristici de înaltă calitate și un preț cu adevărat accesibil.”

atutech • June 26, 2015


Previous Post

Next Post