Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Viitorul pentru Hikvision: Supraveghere video 4K si codare H265

Privind la dezvoltarea viitoare a Hikvision , există trei direcții majore . În primul rând , în securitate , Hikvision va continua în poziția de lider în tehnologie pentru a dezvolta sisteme complete de supraveghere video 4K și codare H.265 pentru supraveghere video . Potrivit Yao , deși HD este mainstream , datorită creșterii cererii clienților față de calitatea imaginii de înaltă , 4K are un potențial uriaș de a crește în viitor , în special în proiectele pe scară largă și aplicații high-end . Odată ce piața de mijloc este pregătită să adopte mai 4K , acesta va deveni mainstream . La acea vreme , H.265 va deveni , de asemenea, mult mai important pentru utilizatorii de a păstra în bandă îngustă menținând în același timp streaming video buna .

Între timp , compania va continua , de asemenea, să faceți upgrade lor produse VCA și VMS. Ca VCA devine tot mai important în industria de securitate , multe aplicații și piețe noi vor fi deschise ; în special în orașe inteligente . ” Cu VCA , pot fi create date video de securitate structurat . Apoi, prin integrarea cu alte metadate , putem dobândi informații mai valoroase pentru a crește valorile suplimentare ale unei soluții , cum ar fi ITS și a siguranței publice , care este , de asemenea, ceva care Hikvision ar dori exploreze mai mult în viitorul apropiat “, a declarat Yao .

În ceea ce privește controlul accesului , Hikvision oferă în prezent totale detinute de solutii pentru sisteme inteligente de constructii, care include controlul accesului și supraveghere video . ” Vedem de asemenea că integrarea conduce cererea de pe piață “, a declarat Yao . “Este o necesitate de a integra control acces cu supraveghere și alarme video, care poate fi văzut în sectorul de automatizare a clădirii , care necesită soluții totale . Prin urmare , pentru a deveni un furnizor de soluție totală , Hikvision va lansa în curând produse de control acces în viitorul apropiat pe piețele de peste mări . “În plus , compania de asemenea, caută în mod activ noi oportunități în sectorul de securitate acasă , cu brandul EZVIZ . Compania se va concentra în primul rând pe unele piețe mature , cum ar fi SUA și Europa , la lansarea produselor sale . În afară de a fi un furnizor de echipamente , Hikvision este , de asemenea, un furnizor de servicii în China.

H265Hikvisionsupraveghere video 4K

atutech • December 31, 2014


Previous Post

Next Post