Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Vivotek lanseaza 3 noi camere ip de 3 Megapixeli

Taipei , Taiwan – VIVOTEK a anunțat astăzi lansarea a trei noi-nouțe 3 megapixeli – WDR Pro camere de rețea , inclusiv două camere de rețea – dom fix ,FD8173 – H și FD8373 EHV , precum și o cameră de rețea de tip bullet ,IB8373- EH .

VIVOTEK FD8173 – H , FD8373 EHV- și IB8373 – EH toate cele 3 camere de supraveghere video IP dotate cu senzor de 3 megapixeli CMOS – și sunt capabile să ieșire 20 de cadre pe secunda la 2048 x 1536 rezoluție . Echipat cu tehnologie WDR Pro , toate cele trei camere pot face față cu condiții de iluminare dificile . WDR Pro permite FD8173 – H , FD8373 EHV- și IB8373 – EH pentru a capta atât părțile întunecate și luminoase ale unei imagini și combina până la 3 cadre separate pentru a genera o reprezentare extrem de realista a scenei originale . In plus , folosind tehnologia 3D Noise Reduction , aceste trei camere sunt capabili de a suprima zgomotul de senzori, reducând astfel consumul de lățime de bandă și consolidarea detaliu a imaginii în medii extrem de luminoase , precum și întunecate . Pentru a asigura livrarea de claritate superioara a imaginii si usurinta in utilizare , aceste trei camere sunt dotate cu built-in iluminatoare IR , eficient până la 20 sau 30 de metri , și tehnologie Smart- IR pentru a evita supraexpunerea , asigurând o calitate optimă a imaginii în jurul ceasului .

FD8373 – EHV și IB8373 – EH sunt proiectate pentru diverse aplicații în aer liber . Ambele camere sunt închise în carcasă rezistentă la intemperii , garantând buna funcționare chiar și în condiții meteorologice dificile . FD8373 – EHV este protejat prin IK10 – evaluat de locuințe – vandal dovada , paza camera împotriva oricărei vandalism vicios sau tentativă de manipulare .

Steve Ma , VP executiv la VIVOTEK , a declarat : “. Continuând să depună eforturi mari în îmbunătățirea calității imaginii , avem placerea de a lansa aceste trei noi camere WDR Pro rețea Cu astfel de remarcabilă capacitate de proces imagine , ele sunt, fără îndoială opțiunile ideale pentru locatii care suferă de condiții de iluminare dificile , cum ar fi platformele gărilor, parcări , și intrările de clădiri . “

camera 3MPcamera ipVivotek

atutech • November 19, 2014


Previous Post

Next Post