Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Vivotek lanseaza o noua serie de NVR-uri Plug & Play

VIVOTEK aduce tehnologia sa de stat-of-the-art pentru un cerc mai larg de utilizatori, cu lansarea ND8322P, Embedded Plug & Play NVR, care permite chiar și operațiunile la scară mică să se bucure de beneficiile sistemelor avansate de VIVOTEK lui.

VIVOTEK ND8322P, în timp ce accesibil unei game largi de utilizatori, este un NVR extrem foarte puternic. Linux încorporat ND8322P este un canal de 8 sta singur NVR cu 8 porturi 802.3at / plângere af PoE, permițând conectarea cu camere PoE pentru o sursă de putere maximă de 80 W. VIVOTEK consideră că tehnologia inteligentă ar trebui să fie în continuare ușor de utilizat, astfel ND8322P vine echipat cu “un singur buton Setup”, care permite plug– funcționalitate dribling și auto-configurare, făcând această unitate avansat surprinzător de simplu de instalat – &.

Cu susținerea HDMI, ieșire video VGA locale, precum și port USB, ND8322P poate fi conectat cu ecran de afișare și utilizatorii pot controla interfața GUI OSD prin mouse și tastatură, eliminând nevoia de un PC separat pentru a căuta prin, sau video de redare de la RNV. Efectuarea acest NVR chiar mai ușor de utilizat, noul design de afișare locală – Auto Adaptive Stream modifică rezoluția camerei pentru a se potrivi aspectul de afișare, rezultând într-un afișaj eficient menținând în același timp o calitate imbatabilă a imaginii. ND8322P are diverse porturi I / O, cum ar fi port eSATA, intrare alarma / ieșire, RS232, RS485 și și oferă utilizatorilor flexibilitate uimitoare, astfel încât NVR este perfect pentru o aplicație varietate, cum ar fi magazinele de proximitate, restaurante, magazine de îmbrăcăminte, sau supermarket-uri . Cu vasta CMS, utilizatorii pot administra ND8322P mai multe și configureze sistemul de supraveghere IP rapid și ușor.
În scopul de a face instalarea simplă și mai rapidă, ND8322P va fi pe deplin compatibil cu EZConnect serviciu P2P Vivotek de curând în viitorul apropiat. Cu EZConnect, nu este nevoie pentru a configura portul IP pe router sau înființat o adresă DDNS pentru RNV. De fapt, utilizatorul nu are nevoie chiar de a cunoaște adresa IP a RNV. EZConnect va gestiona automat toti parametrii de rețea necesare pentru a conecta reteaua. Ce e mai mult, prin simpla scanare un cod QR de pe ecran, proprietarii de afaceri pot accesa și gestiona sistemul de supraveghere de la orice iOS sau Android, din orice locație, și oricând.

Efectuarea ND8322P chiar mai accesibil, din martie 2015, VIVOTEK va lansa pachetul perfect pentru întreprinderile mici. Convenabil și flexibil, acest pachet perechi ND8322P, cu o perioada de patru camere de rețea IP. Utilizatorii pot alege fie în stil bullet camera de 2 MP IR IB8369 pentru exterior, sau camera IR stil dome FD8169 pentru utilizarea în interior, în funcție de nevoile lor de afaceri. Pachetul include, de asemenea un mouse USB, adaptor de alimentare, precum și o garanție de 2 ani – tot ceea ce un client are nevoie pentru a configura rețeaua lor de supraveghere video IP VIVOTEK. Cu acest pachet, VIVOTEK aduce clienților săi viitorul supraveghere într-un singur pachet la îndemână.

atutech • March 11, 2015


Previous Post

Next Post