Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

10 sfaturi pentru a te proteja de sarbatori!  

In saptamanile dinaintea craciunului gasiti cele mai mari reduceri ale anului. Multi dintre comerciantii cu amanuntul fac reduceri de peste 70%. Multi dintre noi ne facem stocul de gadgeturi, electronice, calculatoare, bijuterii, dar din pacate acest lucru ii motiveaza pe hoti sa iti sparga casa.

Citiți aceste sfaturi pentru a asigura securitatea casei dumneavoastra de Crăciun si de Anul Nou.

 

Descurajarea infractorilor este cea mai eficienta forma de prevenire a criminalitatii. Investeste intr-un senzor de mișcare cu reflector puternic sau in niste lumini de craciun pentru a evidentia resedinta ta. Acest lucru va speria infractorii care vor incerca sa se apropie de casa dumneavoastra. Deasemenea puteti cumpara diveri senzori care avertizeaza sonor infractorii.

 

Instalati sistemul de iluminat festiv – corect.

O greseala comuna  multor oameni este ca isi alimenteaza sisstemul de iluminat prin prelugitoare cu ferestre deschise partial. Astfel multi infractori stiu sa caute acesasta vulnerabilitate. Atunci cand vine vorba pentru iluminat exterior opteaza pentru lumini solare sau baterii sau instala prize electrice în aer liber.

 

Nu arunca ambalajele de cadou.

Nu arunca la gunoi ambalajele de cadou, sau daca le arunci macar asigura-te ca nu vor sta prea mult timp in tomberon. Acestea le pot da indicii hotilor asupra bunurilor pe care le pot fura din casa dumneavoastra.

 

Nu va laudati cu bunurile pe site-urile de socializare.

Conform unui studiu recent, social media este un instrument frecvent utilizat pentru cautarea tintelor potentiale. Multi oameni isi pun intreaga existenta pe retelele sociale, inculsiv bunurile cumparate si planurile de vacanta. Astfel hotii vor stii cand casa ta este goala si vor stii ce bunuri sa iti fure din ea. Daca incarcati fotografii cu cadourile si cumparaturile facute vei permite hotilor sa intre pe pagina ta de facebook ca pe un magazin online.

Verifica geamurile si zonele predispuse

Statisticile guvernamentale arată că 30% din furturi se întâmplă prin ferestre. Instalarea catorva incuietori si a unur balamale mai bune pentru ferastra ar putea sa iti creasca securitatea casei. Sau ai putea instala un sistem de alarma cu senzori de miscare sau senzori magnetici pentru ferestre. Aceste sisteme isi pot transmite o stare de alarma prin GSM si astfel vei stii mereu ca resedinta ta este in siguranta.

Pleci in concediu de craciun – Asigura securitatea casei.

Poti vorbii cu un vecin sa isi parcheze masina in fata casei tale. Astfel hotii vor crede ca este cineva acasa. Nu lasa mesaje pe robotul telefonului care anunta ca esti plecat in vacanta. Poti face uz de anumiti senzori  sau temporizatoare pentru a porni luminile.  Astfel puteti sa inselati hotii.

Incuie bine garajul si sopronul.

Multi hoti vor incerca sa iti fure sculele si aparatele. Acestea pot fi foarte valoroase pentru hoti si se afla in locatii mai putin sigure decat restul bunurilor tale. Nu iti tine bicileta scumpa la vedere in sopron. Hotii vor fi atrasi de aceasta.

Nu ascunde chei de rezerva in curtea casei.

Hotii stiu unde sa caute cheile ascunse, asa ca nu ascunde cheile de rezerva sub pres, sub ghivece de flori, sau peste marginea usii. Mai bine dai o cheie la cineva din familie sau la un vecin in care ai incredere

 

Cumpara un sistem de supraveghere video

Nu in ultimul rand, nu uita sa cumperi un sistem de supraveghere video. In primul rand acesta va intimida infractorii si in al doilea rand poate sa iti fie foarte de ajutor atunci cand casa iti este sparta. Vei avea inregistrari cu hotii din diferite ipostaze daca cumperi un sistem de supraveghere cu multe camere. Noi recomandam un sistem de supraveghere mixt de la Atu Tech.  Il gasiti la oferta in magazinul online aici : http://www.a2t.ro/kit-supraveghere-8-camere/kit-8-camere-de-supraveghere-mixt.html

Sisteme de supravehgere

atutech • November 28, 2014


Previous Post

Next Post