Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Achizitia unui sistem de supraveghere

Decizia de a cumpara si a instala un sistem video de supraveghere tine de mai multi factori si poate sa intervina in momente precum: achizitia unui nou imobil, renovarea celui deja existent, spargerea locuintei, etc. Oricare ar fi motivul, Atu Tech te ajuta si te sustine in cautarea sistemelor de supraveghere video potrivite nevoilor tale.  Gama de camere de supraveghere video preturi si specificatii AICI

Cum se pot inregistra filmarile video, obtinute de la camerele de supraveghere si cat de mare poate fi cantitatea de inregistrari?

Datele furnizate de camerele standard de supraveghere sau de retea pot sa fie inregistrate pe un hard disk, prin intermediul unui dvr (digital video recorder). Exista asadar variante de dvr-uri standalone cu 4, 8, 16, 24 sau 32 de canale (conectate in acelasi sistem). Imaginile video pot sa fie astfel vizualizate, redate, inregistrate si trimise in retea, in acelasi timp (in functie de trasaturile dvr-ului folosit). Lungimea maxima a inregistrarii depinde de factori precum: calitatea imaginii, numarul de camere instalate si capacitatea unitatii de stocare (hard disk-ului). Compresia video, de care am vorbit in articolul anterior aici pe blog, joaca de asemenea un rol important

Influenteaza nivelul de lumina calitatea filmarii?

Trebuie sa intelegem ca in conditii slabe de iluminare sunt recomandate camerele cu o sensibilitate de 1 Lux sau mai putin. Pe paginile de produs, in magazin, vei gasi informatii ce specifica folosirea lor ziua sau noaptea. Pentru intuneric total, solutia e o camera cu functia IR – atentie insa si la raza IR precizata de producator.

O trasatura foarte importanta in aceasta ecuatie lux-ul; ea masoara cantitatea de lumina ce cade pe un obiect, fiind echivalentul lumenului; sa observam mai clar cum le putem intelege:

Iluminare LUX      Prescurtare   Exemplu

0.001 lux              1 mlx             O noapte doar cu lumina stelelor

0.25 lux                250 mlx         Noapte  cu luna plina, pe cer fara nori

3 lucsi                  3 lx                Limita apusului, pe un cer senin

50 lucsi                50 lx              O camera a unei locuinte, noaptea, cu o lumina slaba de interior

80 lucsi                80 lx              Lumina dintr-o incapere de baie (comerciala sau locuinta)

400 lucsi              4 hlx              Birouri bine luminate

32000 lucsi          32 klx             Lumina solara intr-o zi senina

atutech • November 22, 2014


Previous Post

Next Post