Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

ASUSTOR lanseaza CMS-ul 2.3 Beta

ASUSTOR , un inovator și furnizor de soluții de stocare de rețea, a anuntat lansarea a Centrului de Supraveghere versiunea 2.3 beta. Această versiune a Centrului de Supraveghere Caracteristici puternice noi, inclusiv reguli de acțiune eveniment automate, simplificate și intuitive de control de pe ecran, de control al accesului bazat pe roluri, și adăugarea de detectare obiect străin pentru analiză video inteligente și de căutare. Funcția de ieșire HDMI locală a fost de asemenea extins pentru setari cu mai mult de 4 camere, permițând utilizatorilor să schimbe paginile pentru a vedea diferite fluxuri video și ciclu automat între alimentări, oferind același tip de conveniență ca navigheaza supraveghere în timp real se hrănește cu o pagină web .

“De la lansarea Centrului de Supraveghere am primit continuu feedback de la toți utilizatorii noștri.Acest lucru a permis să aducă îmbunătățiri continue și inovații, crearea unui sistem de supraveghere chiar mai fiabil convenabil și versatil “, a declarat James Su, Product Manager la ASUSTOR. “Aceasta noua actualizare îmbunătățește semnificativ performanța generală a sistemului într-o varietate de moduri în timp ce eliminarea asemenea limitarea anterior că este necesar funcția de afișare locală să fie dezactivate atunci când se utilizează licențe suplimentare canal camera, crearea unui sistem de supraveghere în timp real cu adevarat computer mai puțin.”

Centrul de Supraveghere Versiunea 2.3 beta are de asemenea noi următoarele funcții:
automata reguli de acțiune eveniment: Această funcție permite administratorilor de a personaliza regulile de manipulare alarmă. Atunci când are loc un eveniment, sistemul poate selecta diferite măsuri pentru a face față situației în funcție de tipul de eveniment care a avut loc sau în momentul în care sa produs evenimentul. Aceste măsuri includ diverse trimiterea activ notificări de e-mail / SMS pentru diferite grupuri, smartphone împinge notificări, activarea mai multe camere pentru a începe înregistrarea, atribuirea camere să patruleze o anumită zonă sau activarea alte dispozitive externe care furnizează automate și de manipulare eveniment inteligent.

Controale simple și intuitive de pe ecran: O varietate de timp real pe ecran de control si functiile pe interfata Center Supraveghere a vă permite să controlați mișcarea camerei PTZ, configurați setările camerei, începe înregistrările și să ia instantanee de fluxuri camerei. În plus, pentru a oferi o experiență de control lin și intuitiv, eficiența de operare este, de asemenea, a crescut semnificativ.

Controlul accesului bazat pe roluri: Centrul de Supraveghere asigură controlul accesului bazat pe roluri, care permite administratorilor de a crea roluri pentru utilizatorii în funcție de responsabilitățile lor, sarcinile administrative care sunt în măsură să execute, și redarea de alimentare aparatul de fotografiat și funcțiile administrative de care dispun, management creșterea semnificativă comoditate și flexibilitate.

Detectare obiect străin: În plus față de funcția de detectare a mișcării existente, Centrul de supraveghere versiunea 2.3 beta ofera de asemenea detectarea obiect străin. Utilizatorii pot căuta rapid și a detecta daca un obiect străin a apărut într-o zonă specificată (de exemplu, un sac, cutie, anvelopă sau o persoană), în scopul de a găsi rapid și eficient înregistrările video relevante.

Centrul de Supraveghere 2.3 beta este disponibil pentru toate dispozitivele ASUSTOR NAS. Utilizatorii pot instala o gratuit de la ASUSTOR App Central să se bucure de o soluție de supraveghere versatil și ideal.

atutech • June 3, 2015


Previous Post

Next Post