Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Axis achizitioneaza Citilog care realizeaza analiza imaginilor de la camerele IP

Axis achizitioneaza Citilog care realizeaza analiza imaginilor de la camerele IP

Axis Communications, lider mondial în sisteme video de rețea, a anunțat achiziționarea de Citilog, un furnizor de inteligent de monitorizare video în timp real pentru trafic și transport de securitate și de siguranță. Adaosul de tehnologie avansată de supraveghere video și cu experiență personalului acestora întărește soluție Axa “best-of-rasa și mai departe extinde posibilitățile sale de pe piața în creștere rapidă de analiză a traficului.

Adaosul de tehnologie avansată de supraveghere și cu experiență personalului acestora întărește soluție Axa “best-of-rasa și mai departe extinde posibilitățile sale de pe piața în creștere rapidă de analiză a traficului.

“Produsele dovedit Citilog sunt bine cunoscute de către sectorul de transport, și să completeze soluțiile noastre pentru cele mai exigente cerințe în această piață. angajamentul de a dezvolta produse de calitate, inovatoare și ușor de utilizat este în concordanță cu abordarea Axa “pentru a oferi cea mai competitivă cea mai mare soluția, valoarea pentru o gamă largă de nevoile clienților”, a declarat Ray Mauritsson, CEO Axa. “Suntem incantati sa fie in masura sa ofere partenerilor noștri de canal și a utilizatorilor finali de stat-of-the-art instrumente de analiză care lucrează cu soluțiile lor existente video de rețea Axis.

Citilog este o companie privata a avut loc cu 30 de angajați, cu sediul în Paris, Franța, și cu birouri în SUA, Hong Kong, și Spania. Compania oferă o suită de instrumente de analiză video și senzori pentru monitorizarea transport, cum ar fi detectarea incidentelor automată, de colectare a datelor de trafic și control intersecție. produsele sale îmbunătăți siguranța rutieră, limitarea riscurilor și de a ajuta la reducerea timpului de călătorie. Axe si Citilog au lucrat impreuna timp de mai mulți ani atât de inginerie și de vânzări pentru a oferi soluții integrate la o serie de clienți comuni.

Sporirea traficului și siguranța de transport și a eficienței
comunicații axa dobândește citilogCitilog lui de analiză video avansate și produse de supraveghere sunt folosite pentru a identifica incidentele de trafic și abateri în timp real pentru a ajuta la centrele de gestionare a traficului îmbunătăți fluxurile de trafic și timpii de răspuns de scurtare. Mai mult, Citilog oferă soluții pentru a analiza statisticile avansate de trafic și să ofere soluții pentru semafoare și controlul intersecție.Produsele sale sunt utilizate în întreaga lume pentru a monitoriza drumuri, tuneluri, poduri și alte infrastructuri, precum și operațiunile de trafic oraș. Alarmele pot fi generate pentru numeroase incidente si detectarea saturație a traficului și permite operatorilor de trafic pentru a redirecționa traficul și, astfel, a regla eficiența pe zbor.

atutech • February 4, 2016


Previous Post

Next Post