Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

AXIS aduce camere PTZ FULL HD pe tehnologia IP

Axis Communications , lider de piață în supraveghere video de rețea, prezintă primele sale produse pentru streaming, AXIS V5914 și camere de rețea AXIS V5915 PTZ. Camerele de performanță flexibile și de înaltă furniza de înaltă calitate audio și neted pan / tilt / zoom capabilități ideal pentru producția audio și video și live streaming si inregistrarea in calitate HDTV și pot fi montate de masă, perete sau tavan. Camerele pot fi controlate de la distanță printr-o operațiune care permite interfață web de pe dispozitive mobile, cum ar fi tablete și smartphone-uri.

“Noi construim pe experiența noastră și expertiza în securitate și supraveghere video cu o nouă PTZ versatil familie camera special amenajată pentru aplicatii de supraveghere non-vizuale, cum ar fi live streaming de evenimente și conferințe video. Aceste noi camere oferă video de înaltă calitate HDTV și audio, precum și multe conexiuni de ieșire pentru a se potrivi o varietate de utilizări “, explică Roy Alves, Business Development Manager pentru Axis Communications Orientul Mijlociu și Africa” ​​In timp ce alte camere Axis sunt utilizate pentru o parte din această funcționalitate, cu AXIS V59 seria acum suntem în măsură să le ofere o familie camera, care este proiectat special pentru a satisface cerințele unice ale live streaming și turnarea web. “

Camerele de luat vederi AXIS V59 Seria oferă un puternic 30x zoom și HDTV rezoluții de până la 1080p la rate de cadru la fel de mare ca 60 fps, oferind videoclipuri buna chiar si cu mai multe obiecte în mișcare.
În timp ce camerele de piata de supraveghere video dispun de pan rapid și funcționalitate înclinare adaptate captura rapid incidente, AXIS V5914 și V5915 AXIS ofera pan netedă și funcționalitate înclinare. Setările camerei sunt optimizate pentru fidelitate înaltă color în HDTV după cum este necesar pentru mediile de studio.

Cele mai multe conexiuni de intrare și ieșire disponibile pentru AV profesionale prelucrare (Audio Visual) includ HDTV compatibil SMPTE de streaming cu HDMI 1.4 ieșire audio, inclusiv pentru conectarea la un monitor extern, ieșire 3G-SDI pentru 3GB 1080p @ 60fps, inclusiv transmisie audio, port Ethernet RJ45, echilibrat XLR-3 linii / intrare microfon cu 48V phantom hrana pentru un sunet superb în stereo, linie 3,5mm / microfon și în afară și un slot SD card full size pentru stocarea marginea înregistrări.

Camerele de supraveghere video IP dispun de un Application Programming Interface (API) deschise pentru integrare ușoară cu alte sisteme si fac suport AXIS Streaming Asistent video și audio fluxuri ușor accesibil de aplicații cum ar fi Adobe Flash Media Encoder live, Microsoft Expression Encoder sau Ustream.com și video conferințe de streaming aplicații, cum ar fi Skype for Business (Lync) sau Adobe Connect

atutech • May 26, 2015


Previous Post

Next Post