Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Ca va insemna supravegherea video in 2017

Cybersecurity, învățare profundă, iar camerele uzate ale corpului au fost unele dintre tendințele de top pentru a viziona acest an, pe piata de supraveghere video, în calitate de furnizori caută să implementeze soluții mai sigure și mai cu valoare adăugată în mijlocul unei concurențe intense.

Asta e potrivit IHS Markit în ultimul său raport, care a citat este de așteptat pe piața mondială de supraveghere video pentru a creste cu 7 la suta in acest an.

“Cererea pentru echipamente de supraveghere video este probabil să continue să crească rapid în 2017”, a declarat raportul, citând 98 de milioane de camere de rețea și de aproape 29 de milioane de camere CCTV HD vor fi livrate la nivel global in acest an.

Cu toate acestea, el a menționat concurența la nivelul prețurilor va rămâne intens. “Concurența nu va face mai ușor pentru furnizorii să crească veniturile și marjele. Unii vor eșua în această privință și consolidarea în continuare a bazei de aprovizionare este inevitabilă “, a spus IHS. “Cu toate acestea, vor exista oportunități pentru furnizorii de bine plasate. De exemplu, cererea pentru anumite tipuri de camere va creste foarte repede – 180/360 camerele de grad, camere termice și camere stereoscopice sunt toate exemple “.

Printre tendințele de top pentru a viziona acest an, securitatea informatică – protecția împotriva atacurilor cibernetice, cum ar fi atacul DDoS prin dispozitive de securitate anul trecut – se situează pe partea de sus. “Ca și în industria TIC, parteneriatele cu valoare adăugată, testarea și validarea va fi esențială pentru succesul viitor al securității cibernetice de supraveghere video. Exemple practice includ parteneriate cu companiile securității cibernetice și utilizarea in-house și de testare terțe părți pentru a furniza notificări și a răspunsurilor vulnerabilități emergente “, a spus IHS.

O altă tendință de top este de învățare profundă. Acest lucru este important pentru că înainte, de analiză au fost mai mult sau mai puțin predispuse la erori și nu a trăi până la așteptările lor. Dar acum, atât infrastructura (GPU-uri, de exemplu) și software-ul sunt gata pentru a permite mașinile să “învețe” reprezentări de imagine prin cantități mari de date, crescând astfel capabilități analitice în mod semnificativ.

O altă tendință este diversificarea în continuare de către companiile chineze. De notat, IHS a citat eforturile Hikvision și a lui Dahua de a diversifica dincolo de echipamente de securitate, de exemplu în drone, precum și dincolo de aplicații de securitate, de exemplu în automatizări industriale și de transport inteligente.

În al patrulea rând, camerele uzate din corp sunt tot mai populare, și se așteaptă ca cererile lor dincolo de aplicare a legii. “Activitățile care ar necesita în mod normal, doi oameni să fie prezenți pentru a garanta siguranța sau standarde, de exemplu, cu echipaj de inspecție linie de cale ferată, ar putea fi completate de către o persoană cu un aparat de fotografiat purtat-corp va elibera resurse umane și reducerea costurilor.

Alte tendințe citate de raport includ o schimbare a cererii pentru CCTV HD din China către alte țări, utilizarea video în orașe sigure, precum și evoluția interfețelor utilizator VMS.

atutech • February 3, 2017


Previous Post

Next Post