Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Camera de supraveghere AHD

Camera de supraveghere video AHD

Camera de supraveghere video AHD este vedeta acestui articol. Vom explica pe un limbaj comun ce este o camera de supraveghere video AHD si cum o puteti instala intr-un sistem de supraveghere video.

Ce este o camera de supraveghere video AHD?  Ce este un sistem de supraveghere video AHD?  Sistemele de supraveghere video AHD, ca si generatie, au aparut undeva la inceputul anului 2014, ca si raspuns la competitia sistemelor de supraveghere video HD pe coaxial, hdcvi sau hdtvi. Este un produs de masa, care inlocuieste usor camera de supraveghere video analog, care a ramas limitata la rezolutie si caracteristici, si intra in competitie directa cu celelalte produse HD over coax.

AHD_LOGO

In acest moment camerele de supraveghere AHD se produc cu senzor de imagine 720P (1MP), 960P(1,3MP) sau 1080P (2MP) sau FULL HD cu o sa il mai regasiti pe piata de specialitate. Tehnologia inglobata in camera de supraveghere AHD, permite sa lucreze cu succes si in sistemele de supraveghere analog, dar totusi, ideal este sa aveti si un dvr de aceiasi tehnologie AHD pe rezolutia pe care lucreaza camera. Spre exemplu, o camera de supraveghere video AHD 720P o sa lucreze pe un DVR AHD de pe www.a2t.ro 72oP sau mai mare , invers nefiiind posibil, adica o camera de supraveghere video AHD 1080P nu o sa poata fi vizualizata pe un DVR AHD 720P

atutech • September 3, 2015


Previous Post

Next Post