Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Camere cu alarmă pentru temperatură

Camere cu alarmă pentru temperatură. Capacitatea de a monitoriza temperatura la distanță pentru locații critice

Axis Communications, lider mondial în echipamente video de rețea, a lansat AXIS Q29 Temperature Alarm Camera. Noua serie permite utilizatorilor să monitorizeze de la distanţă temperatura echipamentelor critice aflate în diferite locaţii.

Cu un design care le permite inclusiv plasarea în aer liber, camerele video AXIS Q29 tip bullet, sunt primele modele Axis concepute special pentru detecţia temperaturii echipamentelor unei companii şi monitorizarea video acestui parametru de la distanţă. Echipamentele monitorizate pot fi dispozitive aflate în locaţii ce necesită o supraveghere extinsă. Aceste camere de rețea oferă opțiunea de a indica temperatura obiectelor. Scopul principal al acestor camere este acela de a detecta intrușii, dar și de a monitoriza de la distanță echipamentele critice. Camerele pot fi folosite pentru monitorizarea temperaturii 24/7 pentru a elimină riscurile de supraîncălzire. 

Un exemplu bun se poate observa mai jos, unde se monitorizează o staţie electrică de transformare.

Cu ajutorul seriei AXIS Q29 este posibil să se seteze mai multe zone de monitorizare care să lanseze o alarmă atunci când temperatura ajunge peste sau sub un prag pre-configurat. Pentru a simplifica procesul pentru operator, camerele oferă ajutor vizual și capabilități de detecţie temperatură spot care pot previziona viitoarele probleme, indicând zonele cu un potenţial de risc ridicat, înainte ca acestea să devină vizibile cu ochiul liber sau înainte ca echipamentele să nu mai funcționeze.

Modele disponibile: AXIS Q2901-E şi AXIS Q2901-E PT Mount

Aplicaţii

Infrastructură critică: fabrici, uzine, staţii electrice de transformare, depozite de producţie industrie grea, spaţii de stocare date (data center), etc;

Detalii tehnice: www.axis.com/ro/en/products/axis-q29-series

atutech • April 21, 2015


Previous Post

Next Post