Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Camere de supraveghere video megapixel

Camerele de reţea cu rezoluţie de ordinul megapixelilor joacă un rol important în aplicaţiile de supraveghere video profesionale. În mod evident, sunt mai adecvate pentru unele domenii decât pentru altele. Factorii determinanţi sunt de fapt cerinţele sistemului dvs. de supraveghere. Odată stabilite obiectivele specifice pentru fiecare cameră de reţea din aplicaţia de supraveghere, se poate selecta tipul potrivit de cameră.

Ce aveţi nevoie să vedeţi? Imagine generală În acest caz, scopul este acela de a obţine o imagine generală a scenei. Într-un centru comercial, de exemplu, scopul principal al instalării unei camere poate fi urmărirea prezenţei persoanelor şi vizualizarea mişcărilor acestora – nu identificarea respectivelor persoane. Sau poate doriţi să vedeţi dacă o parcare este plină sau are spaţii libere, nu să identificaţi maşinile sau să le citiţi plăcuţele de înmatriculare. Pentru imagini generale, rezoluţia suficientă şi acoperirea scenei pot fi obţinute cu o singură cameră de reţea cu rezoluţie de ordinul megapixelilor sau cu o serie de camere de reţea cu rezoluţie normală. Nivel înalt de detaliere Acestea sunt situaţiile cu adevărat solicitante, în care trebuie să puteţi identifica persoanele sau obiectele dintr-o scenă. Aici poate fi vorba de monitorizarea la punctele de vânzare, unde trebuie văzut în mod clar fiecare produs cumpărat de client, sau de situaţiile în care trebuie identificat un chip. Imaginile cu nivel înalt de detaliere pot fi obţinute prin instalarea unei camere de reţea cu obiectiv telescopic sau cu un obiectiv cu capabilităţi de mărire, pentru a permite urmărirea mai îndeaproape a zonei de interes, sau prin amplasarea unei camere în apropierea zonei de monitorizat. Prin utilizarea unei camere de reţea cu rezoluţie de ordinul megapixelilor în toate aceste cazuri veţi obţine imagini cu o rezoluţie superioară, cu detalii mai multe decât dacă aţi folosi o cameră de reţea cu rezoluţie normală. Acestea sint camere de supraveghere de inalta rezolutie

Folosind o cameră cu rezoluţie de ordinul megapixelilor, rezoluţia este de cel puţin trei ori mai bună decât la o cameră CCTV analogică. Cauza este una simplă: megapixeli înseamnă o rezoluţie mai bună. O rezoluţie mai bună înseamnă mai multe detalii. Mai multe detalii înseamnă posibilităţi superioare de identificare.

atutech • April 6, 2015


Previous Post

Next Post