Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Canon va cumpara AXIS pentru 2,8 miliarde dolari

Canon Inc a anunțat că a decis să facă o ofertă publică de numerar recomandat (” Oferta ” ) a acționarilor din compania suedeză Axis AB ( ” Axis ” , Presedinte si CEO : Ray Mauritsson ) de participare la licitație toate acțiunile în Axis la Canon. Finalizarea Oferta este supusă unui număr de condiții . Actiunile Axei sunt listate pe Nasdaq Stockholm .
Oferta este prietenos în natură șiConsiliul de Administrație al Axei a decis să recomande acționarilor Axei de ao accepta . Cei mai mari trei acționari în cadrul Axei , inclusiv fondatorii , care dețin în total aproximativ 39,5% din numărul total de acțiuni și drepturile de vot în cadrul Axei , s-au angajat să accepte obiectul Propune anumitor condiții .

Sub Etapa a IV-a sale excelente Corporation plan mondial , lansat în 2011 , Canon intenționează să mențină structura extrem de profitabil și să se alăture în rândurile de top din lume 100 de companii în ceea ce privește toate măsurile -cheie ale performanței în afaceri . Ca o strategie-cheie pentru atingerea acestui obiectiv , Canon își propune să dezvolte noi afaceri prin diversificare globalizat .

În ultimii ani , piața sistem de supraveghere video a continuat să realizeze o creștere rapidă . Canon consideră afaceri sa camera de supraveghere rețea ca o zonă promițătoare afaceri noi și poziționează afaceri ca o forță motrice pentru creșterea economică viitoare în cadrul grupului Canon . Canon ar fi încântați să urez bun venit Axei , lider global în rețeaua industria soluții video , în grupul Canon .

După finalizarea Ofertei , Canon are în vedere următoarele sinergiile .

1. sinergii tehnologie puternică
Combinația de excelente a tehnologiilor optice și de imagine Canon și remarcabilă tehnologie de procesare a imaginii de rețea Axis va permite ambelor companii să ofere sofisticate soluții video inovatoare , de rețea . Mai mult decât atât , prin utilizarea de gama Canon largă de capabilități de cercetare și dezvoltare și tehnologii de fabricație , Axis va fi în măsură să stimuleze competitivitatea produs .

2. Consolidarea portofoliului de proprietate intelectuală
Canon și Axis fiecare proprietate intelectuală în diferite domenii tehnologice . Împreună , portofoliul de proprietate intelectuală combinată va fi consolidat pe o arie largă de tehnologii , permițând dezvoltarea de produse cu efect de levier , care va contribui la creșterea capacității de a introduce produse noi și inovatoare , soluții și servicii pe piață .

3. Îmbunătățirea rețelei de distribuție și service
Până în prezent , Canon a creat o distribuție globală și servicii de rețea pentru produsele sale aparat de fotografiat și echipamente de afaceri . In plus , Axis are o rețea mondială de 75.000 de parteneri de afaceri , inclusiv integratori de sistem bine stabilit . Cu Axis aderarea la Grupul Canon , Canon va fi posibilitatea de a adăuga canalele de distribuție și service Axis pentru produse pentru sistemele de rețea .

Axis este o companie globala care a creat continuu de produse și servicii inovatoare de la înființarea sa în 1984 și până în prezent prin intermediul antreprenoriatului și culturii organizationale unic . După încheierea Ofertei , echipa actuală de management Axis va rămâne în vigoare și sediul central , centre de dezvoltare , precum și birouri de vânzări va rămâne în locațiile lor actuale . Puternic marca Axis vor fi menținute și aplicate în toate piețele relevante . Mai mult decât atât , Axis va continua să fie o entitate juridică separată în cadrul Grupului Canon .

atutech • February 12, 2015


Previous Post

Next Post