Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Cele mai bune camere de supraveghere 2015- Top 10

În primul dintr-o serie de 2015 Top 10 produse de securitate, vom prezenta modelele de top de camere de supraveghere video de 10 din 2015, bazat pe rata de clic de asmag.com.


În scopul de a veni cu o evaluare cuprinzătoare, produsele de pe această listă toate adere la următoarele reguli:
• Produsul trebuie să fi fost încărcate în baza de date asmag.com între decembrie 2014 și decembrie 2015.
• Scopul principal al camerei trebuie să fie pentru securitate profesionale; au fost incluse nici Wi-Fi camere, camere cub, DIY, sau camere orientate spre sectorul casa inteligentă.
• Doar un singur aparat de fotografiat pentru fiecare companie a fost ales.

Grafice Vizualizarea de distribuție sunt prevăzute pentru fiecare produs pentru a arăta din ceea ce regiuni fiecare produs este vizualizat. Regiunile incluse în graficul sunt după cum urmează: Asia, America, Europa, Oceania, și alte.

Privind înapoi pe 2015, în timp ce noi inovații de securitate pot fi limitate, nu a existat nici o penurie de mari de noi produse cu actualizări tehnologice. Camere foto cu siguranta luat un pic mai inteligent, mai clar, și mai rapid, ca 4K tehnologie și de compresie H.265 a făcut drum în lineups de produse de companii din întreaga lume.

În timp ce datele noastre cu siguranta arata ca camere HD, chiar Full HD și HD Ultra, au intrat într-o perioadă de adoptare a crescut, se arată, de asemenea, interesul pentru camerele fisheye a prea crescut. De fapt, 3 din 5 camere noastre de top în 2015 au fost camere fisheye, provenind din jucători importanți de supraveghere video Hikvision tehnologiei digitale, VIVOTEK, și Dahua Tehnologie, respectiv.

Interesul pentru camerele fisheye are sens, ca software-ul pentru dewarping de imagini ochi de pește a continuat să se îmbunătățească. În plus, cu bugete de securitate din întreaga lume de strângere, avantajul unui aparat de fotografiat ochi de pește și punctul său de vedere, scena mai larg ar putea contribui la reducerea numărului de camere necesare, scăzând astfel valoarea nevoie să fie cheltuit pe echipamente de camera.

Pentru mai multe informații cu privire la orice din primele 10 produse, faceți clic pe imaginile de mai jos!

Verificați din nou săptămâna viitoare pentru software-ul de top 10 control acces, cititorii, și controlorii de 2015!

atutech • January 7, 2016


Previous Post

Next Post