Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Comparatie sisteme supraveghere analog si analog HD

Rezolutiile camerelor de supraveghere HD sunt adesea referite ca 720p sau 1080p. Rezolutia 1080P mai este cunoscuta sub numele de FULL HD. Cea din urma poate salva inregistrari la 1920×1080 pixeli- puteti face diferenta fata de sistemele analogice . Un sistem analogic 960H inregistreaza la dimensiunea de 960×480. Inregistrarea 720p HD are o dimensiune de 1280×720 . Deci amandoua rezolutiile sunt cu mult peste 960H. Litera P in cazurile 1080P si 720P se refera la scanare progresiva, aceasta ajuta la reducerea neclaritatii cauzata de miscare.

Camere de supraveghere CCTV analogice mai vechi folosesc linii orizontale pentru a determina rezoluția video, care este numit TVL. De obicei, cu cat o camera de supraveghere are mai multe linii TV cu atat are rezolutie mai mare. Camere de supraveghere HD sunt digitale insa exista sisteme care transmit semnal pe aceeasi protocol de comunicare ca cele analogice. Camerele HD ofera pur si simplu mai multi pixeli in comparatie cu camerele non-HD, oferind in cele din urma o calitate mult mai buna a imaginii video.

Camere de supraveghere HD înregistreaza video, folosind un raport de aspect ecran lat de 16: 9. Acest lucru face ca imaginea video sa fie mai mare decat non-HD. O imagine mai mare are potentialul de a monitoriza mai mult spațiu cu mai puține camere de supraveghere pentru a economsii bani si timp. Camerele de supraveghere non-HD va ofera de obicei, un aspect al imaginii de 4: 3. Cu un raport de aspect mai larg și mai mulți pixeli, camere HD oferă imagini video de înaltă detaliate care nu sunt disponibile atunci cand ai camere de supraveghere analogice standard.

Se zvoneste ca sistemele de supraveghere analogice HD sau A-HD vor fi capabile sa inregistreze imagini si de pe camere de supraveghere analogice clasice si de pe camere de supraveghere AHD

atutech • November 12, 2014


Previous Post

Next Post