Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Dahua introduce camerele IP din seria 2.0 Eco-Savvy

Dahua Technology , un producător și furnizor de produse de supraveghere video cu sediul in Hangzhou lider mondial, China a introdus noul său Eco-savvy serie 2.0 de camere de rețea.

Noile camere sunt dotate cu un 4-megapixeli CMOS progresive-scanare, care oferă imagini de înaltă calitate, la rezultatul final 20fps.The este o imagine de două ori la fel de clar ca un aparat de fotografiat tradiționale 1080p.

Cele mai recente serie de Dahua 2.0 oferă caracteristici impresionante de supraveghere noi menținând în același timp, conceptul de economisire a energiei “verzi” de gama echipamentelor Eco-Savvy, inclusiv consolidată, Ambarella S2LM cip-creșterea performanțelor.

Seria Eco-savvy oferă o gamă impresionantă de caracteristici de detectare inteligente, inclusiv detectarea feței, detectarea Tripwire, și de detectare a intruziunilor. Aceste caracteristici înseamnă că utilizatorii sunt echipate cu analiza mai precise video și, ca urmare, o mai mare eficiență securitate.

Seria are, de asemenea WDR tehnologia de imagine accesoriu, fluxuri video triple, si supraveghere video inteligente (IVS). Intervalul dinamic larg (120dB) asigură camerele ofera impresionant de înaltă performanță în scenele cu iluminare din spate, care sunt la fel de bine ca și cele situate în zonele întunecate, care a fost în mod tradițional o provocare pentru camere de supraveghere. Dahua a introdus, de asemenea, îmbunătățiri în senzori seria “. Senzorul de lumină în infraroșu permite camerei pentru a comuta între modurile de zi și de noapte dinamic și automat, schimbarea după cum este necesar în funcție de nivelul de iluminare. Toate aceste îmbunătățiri sunt concepute pentru a oferi Eco-savvy utilizatorii 2.0 cu neegalat usurinta de utilizare si performanta remarcabile.

WDR
Noua serie are, de asemenea IP67 Clasă de protecție și IK10 vandal-proofing pentru a asigura performanța camerelor în condițiile cele mai dificile. Ce e mai mult, seria 2.0 funcționează la temperaturi între -40degrees F (-40degrees Celsius) și 140degrees F (60degrees Celsius), oferind utilizatorilor cu pace a mintii, care vine cu cunoasterea camerele lor va continua să lucreze chiar și în cele mai dificile medii. Designul compact al seriei Eco-savvy 2.0 este ideal pentru aplicatii de mari dimensiuni medii și, cum ar fi scoli, hoteluri si fabrici.

Caracteristici cheie
* 4M @ 20fps; 3M @ 25 / 30fps
* fluxuri Triple suportate
videodetectare * Inteligent
* Adevărat WDR (Wide Dynamic Range), până la 120dB
distanță * Max IR de 50 de metri
* IP67, IK10 protectie

atutech • May 26, 2015


Previous Post

Next Post