Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Dispecerizarea video – Un pas inainte pentru securizarea obiectivelor.

Dispecerizarea sistemelor de alarma este o metoda clasica de monitorizare a sistemelor de alarma pentru securizarea obiectivelor. Se pot dispeceriza pe linie telefonica sau pe tehnologie GSM / GPRS. Tehnologia GPRS inlatura toate inconvenientele aparute in celelalte tehnologii de comunicare folosite de alte tipuri de dispecerate. GPRS-ul este un nou tip de tehnologie de transfer de date adaugate serviciilor GSM care permite ca informatia sa fie transmisa, respectiv primita de a lungul unei retele de telefonie mobila.

Viteza de transmisie este foarte rapida, fiind vorba de 2 secunde de transmiterea evenimentului din obiectivul alarmat si receptia in dispecerat, numarul mare de evenimente primite simultan care pot fi de 200 evenimente pe secunda. Aceasta tehnologie ofera comunicarea bidirectionala Full-Duplex.

Elimina fenomenul de “retea incarcata” specifica transmisiilor de voce sau GSM in perioada sarbatorilor legale sau ex: revelioane. Transmite ora reala de producere a evenimentului. De asemenea elimina erorile de transmisie.

Nu este nevoie de timp de conectare deoarece este o legatura permanenta intre obiectivul pazit si dispeceratul de monitorizare, permitand echipelor de interventie sa intervina in timpul cel mai scurt.

Dispecerat de monitorizare simultana antiefractie si camere de supraveghere video

  • Receptionarea evenimentului in dispecerat prin afisarea unei oglinzi pe monitor si semnal sonor;
  • Simultan se afiseaza reprezentarea grafica a obiectivului si zona de intrare;
  • Simultan se afiseaza pozitionarea in teren a autoturismelor si traseul de deplasare la obiectiv a echipajului cel mai apropiat;
  • Simultan, daca obiectivul monitorizat are camere video se deschide, iar dispecerul putand vizualiza locatia pazita si sa transmita sarcini de indeplinit echipelor de interventie
dispecerat videoMonitorizare video

atutech • November 17, 2014


Previous Post

Next Post