Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Dvr-uri HDCVI de la Safer – numai prin Atu Tech

Noua gama de dvr-uri de la Safer, pe tehnologia HDCVI imortate de Atu Tech, sint prezente in magazinul nostru online : DVR HDCVI SAFER pe www.a2t.ro 

In gama dvr-urilor HDCVI regasim dvr-uri fullHD 1080P cu care putem realiza sisteme de supraveghere full HDCVI la costuri decente, asa cum deja sinteti obisnuiti. Camerele de supraveghere video HDCVI Safer importate in exclusivitate de Atu Tech sint de o calitate superioara si aduc supraveghere video HDCVI la tine acasa la un pret foarte mic, si o calitate excelenta.

Dvr standalone HDCVI. Sisteme de inregistrare DVR HDCVI de 4 canaleDVR HDCVI 8 canaleDVR 16 canale HDCVI.Tehnologia HDCVI integreaza semnalul video HD, audio si date si il trimite pe un singur cablu. Semnalul audio transmis prin HDCVI este la calitate ridicata, apropiata de calitatea unui CD Audio – 44.1kHz Canalele de date, de la si catre echipamente, permit atat control PTZ, cat si accesarea meniului OSD, a iesirilor sau a intrarilor de alarma.

Camere supraveghere HDCVI. Camere de supraveghere video de inalta definitie care are ca mod de transmisie clasicul cablu coaxial sau cablu utp/ftp impreuna cu video baloon. Transmisia se face pe distante de pina la 500 de metri.Tehnologia ofera două specificații: – 1080p (1920 × 1080 pixeli) – 720p (1280 × 720 pixeli), In plus, HDCVI dispune de o tehnologie brevetata de compensare automata a semnalului, permitand distorsiuni foarte mici pe distante mari. HDCVI integreaza semnalul video HD, audio si date si il trimite pe un singur cablu. Semnalul audio transmis prin HDCVI este la calitate ridicata, apropiata de calitatea unui CD Audio – 44.1kHz Canalele de date, de la si catre echipamente, permit atat control PTZ, cat si accesarea meniului OSD, a iesirilor sau a intrarilor de alarma.

HDCVISafer

atutech • January 12, 2015


Previous Post

Next Post