Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Felicitari castigatorului concursului Atu Tech!

Atu Tech a tinut extragerea pentru premiul oferit la concursul : “Cumpara din magazinul online Atu Tech de 1000 de lei si poti castiga o tableta Krueger&Matz 10 Inch Eagle 1064” . Cei care au participat la concurs au fost clientii care au cumparat din magazinul online in perioada 10 – 31 Iulie de minim 1000 de lei.

Dorim sa il felicitam oficial pe castigatorul tabletei de 10 INCH cu GSM care se numeste GLIGA FLORIN EUGEN . Acesta a cumparat in data de 27 Iulie o automatizare de poarta LINCE 300 in valoare de 1499,99 lei. Participantul este din localitatea Breza, judetul Mures.

Extragerea a fost efectuata astfel:

Datele au fost prelucrate in modul urmator – S-a extras din contabilitate o lista cu toate facturile online facute peste 1000 de lei. Fiecare factura a primit un numar curent. Dupa aceasta am extras 1 castigator si 2 rezerve pentru castigarea premiului Atu Tech cu ajutorul site-ului random.org.

Filmul extragerii il puteti vedea aici : https://www.youtube.com/watch?v=MNKQ-4Vur40

Puteti accesa regulamentul concursului aici: http://www.a2t.ro/regulament-concurs-atu-tech.html

Citeste mai mult pe blogul Atu Tech: http://www.a2t.ro/blog/castigatorul-concursului-cumpara-din-magazinul-online-atu-tech-de-1000-de-lei-si-poti-castiga-o-tableta-krueger-matz-10-inch-eagle-1064.html

atutech • August 4, 2015


Previous Post

Next Post