Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Gadgeturile preferate a lui Batman : Camere de supraveghere cu Infrarosu

Camere de supraveghere cu infrarosu Atu Tech

Camere de supraveghere cu infrarosu Atu Tech

Sigur ca Batman poate sa gliseze de pe cladiri si sa ii spioneze pe raufacatori, dar nu fara ajutorul celor mai noi tehnologii. Gadgetul preferat al Cavalerului Negru este camera de supraveghere cu infrarosu, care il ajuta sa vada imagini in intuneric total.

Exact ca Batman, super-eroii obisnuiti, cum ar fi politia, jandarmeria si personalul militar se folosesc deasemenea pe tehnologii ale camerelor cu infrarosu pentru a captura imagini in lumina scazuta, pe noapte, indiferent de sursa de lumina.

Supraveghere video in intunericul noptii

 

Desi poate parea ca Batman are superputeri care ii permit sa vada raufacatori in intunericul noptii, acesta se ajuta de fapt de o tehnologie IR extrem de avansata a camerelor de supraveghere cu viziune de noapte care ii permite sa faca acest lucru. Camere cu infrarosu transforma energia  IR in semnale electrice, care sunt apoi convertite intr-o imagine. Camerele de supraveghere cu viziune de noapte folosesc becuri LED cu Infrarosu pozitionate in marginea exterioara a lentilei . Acestea permit camerelor pentru a vedea in lumina scazuta si in intuneric complet.

Multe camere de supraveghere IR dispun de o tehnologie cu LED-uri ir care stralucesc pe o frecventa nedetectabila de catre ochiul uman. Acestea sunt ideale pentru supravegherea pe timp de noapte.

In cele din urma, camerele de supraveghere cu infrarosu i-au permis lui Batman sa captureze imagini de supraveghere de inalta calitate a raufacatorilor, chiar daca acestia comit infractiuni in intuneric complet.

Calaretul negru iubeste camerele HD cu infrarosu

Camerele de supraveghere cu infrarosu de azi sunt disponibile pe mai multe tehnologii precum IP, HDCVI dar si cea mai noua dintre ele Analog HD (AHD). Multe camere de supraveghere IR ofera game lungi IR, impreuna cu o gama larga de optiuni de solutionare, pentru a satisface o gama larga aplicatii.

Cele mai recente camere de supraveghere AHD IR pot transmite imagini video de calitate inalta HD 720P cu latenta zero pe cabluri coaxial si sa ofere un nivel de detaliu necesar pentru probe video acceptate in orice instanta.

In plus, multe camere de supraveghere cu viziune de noapte sunt echipate cu infrarosu inteligent. Tehnologie care schimba automat cantitatea de lumina IR folosita. Acest lucru duce la o expunere optima, iar o imagine clara,  nici prea arsa, nici prea intunecata.

.

Camere IR sunt accesibile si usor instalat pentru Batman

Camere de supraveghere IR sunt usor de configurat si instalat in variante AHD si HDCVI.Proprietarii de afaceri mici si mijlocii dar si proprietarii de case pot configura cu usurinta sistemul lor HD cu infrarosu pentru a vizualiza inregistari video si live feed pe internet .

Prin accesarea sistemului de inregistrare de la distanta printr-o aplicatie mobila, Batman are posibilitatea de a vedea imagini video live de pe camerele sale de supraveghere cu infrarosu direct de pe telefonul sau Android sau Apple oriunde s-ar afla.

Cu ajutorul vizualizarii la distanta el stie mereu unde se intampla o infractiune si poate sa protejeze locuitorii din Gotham City

 

Esti interesat sa achizitionezi aceasta super-putere?

Aflați mai multe despre camere de supraveghere IR si accesati o gama larga de camere de supraveghere de noapte pe site-ul nostru. Colegii nostri de la Atu Tech vor fi bucurosi sa va ajute sa cumparati camerele de supraveghere cu infrarosu potrivite pentru aplicatia dumneavoastra si sa deveniti propriul super-erou, exact ca Batman   – Vezi camere pe : www.a2t.ro

camere de supravegherecamere de supraveghere cu infrarosucamere irInfrarosu

atutech • April 7, 2015


Previous Post

Next Post