Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Hardisk-uri pentru DVR/NVR – Seagate

Hardisk-uri pentru DVR/NVR –  / Seagate SkyHawk
Pe măsură ce video de capetele de piață de supraveghere pentru o utilizare sporită a HD și 4K dispozitive UHD, astfel încât nevoia de stocare a crescut devine tot mai importantă. Vestea bună pentru piața de securitate este faptul că capacitățile HDD continuă să crească, și va face acest lucru într-un ritm mai rapid decât instalațiile video de masă. Creșterea volumului de lucru și nevoia de continuitate, face drive-urile de supraveghere a evaluat-o marfă vitală. Acum Seagate ofera o versiune 10TB a produsului său Skyhawk.

Atunci când arhivarea digitală a devenit primul lucru obișnuit în sectorul de supraveghere, de stocare a fost costisitoare și hard disk-uri de multe ori expuse scurte cicluri de viață. Construit pentru scrierea datelor ocazionale, unitățile de zi nu au fost potrivite pentru scrierea 24 ore, este tipic unui program de înregistrare de securitate. Cu DVR-urile pus de multe ori în spații închise, conduce în mod regulat supraîncălzită sau pur și simplu a eșuat din cauza volumului de muncă.

La acel moment mulți în industria de securitate a pus vina la picioarele producătorilor, dar realitatea a fost HDD-urile construite pentru calculatoarele personale au fost pur și simplu prea fragile și nesigure pentru cerințele particulare ale jurul-ceas video de arhivare.

Performanța îmbunătățită a HDD-urilor în calitate de producători de produse concepute pentru aplicații utilitare, cum ar fi mai grele AV, iar centrele de date a creat o cerere profitabilă pentru drive-uri cu cicluri de scriere a crescut. Tehnologiile utilizate în astfel de produse au format baza de produse care ar putea fi adaptate pentru a satisface nevoile pieței de securitate a lui.

Din fericire, mai mulți producători de HDD-uri au identificat că supravegherea pieței loc este profitabilă, și de supraveghere a evaluat HDD-uri nu mai sunt o ciudățenie. Într-adevăr, un număr tot mai mare de utilizatori finali insistă ca toate arhivare de supraveghere video face uz de HDD-uri specificate în mod corespunzător.

atutech • February 16, 2017


Previous Post

Next Post