Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Hikvision lanseaza primul All In one NVR NVR – DS-7600NI-E1

Hikvision lanseaza primul All In one NVR DS-7600NI-E1 bazat pe un monitor de 22 de inci.  Hikvision anunta disponibilitatea de ultimele sale unitate NVR – DS-7600NI-E1 / A All-in-One NVR. Odată cu apariția unui monitor simplu, acest NVR arata ca nici un alt dar își păstrează caracteristicile abundente și funcționalități de Hikvision NVR. DS-7600NI-E1 / A integrează înregistrare video, depozitare și afișare într-o singură unitate compactă, oferind o soluție ideală pentru sectoarele de supraveghere acasă și IMM, cum ar fi magazine, hoteluri și spitale, etc, ori de câte ori a mediului cere o unitate elegant și discret.

All-in-One NVR – DS-7600NI-E1

Unitatea dispune de un monitor LCD de 22 “la nivel de supraveghere, care oferă fiabilitate maximă cu dubla durata de viață operațională a unităților LCD tradiționale. RNV suportă până la conexiuni camera 8 de rețea la nivel rezoluție de până la 6MP pentru previzualizare video de sincronizat și redare. Aceasta susține, de asemenea, afișaj opțional de HDMI / VGA / surse video NVR interne cu rezoluție de până la 1920×1080 pixeli; Ieșire VGA este de asemenea disponibil atunci când este conectat la un alt monitor.

În plus, All-in-One RNV include un port USB, astfel încât utilizatorii pot importa orice video & fișier audio pentru redarea.

NVR ofera chiar confortul adăugată a unui slot de interne hard disk în spate, care eliberează utilizatorilor o instalați manual.

Ușurința în utilizare
Instalarea se face simplu prin intermediul plug & Play RNV lui. Ea descopera automat Hikvision Camere IP si alte modele ONVIF-conforme în rețea cu nici o programare sau de configurare necesare.

Dimensiunea redusă a unității combinat înseamnă, de asemenea, utilizatorii pot seta cu ușurință aparatul pe masă sau și montați-l pe perete pentru o soluție mai permanent prin eliminarea pur și simplu bazei.

Hikvision DS-7600NI-E1 / A All-in-One NVR va fi prezentat la comerțul securitate care vine prezinta: ISC Brasil din Sao Paulo (Hikvision stand: E20), secon 2015 în Coreea, iar ISC West din Las Vegas.

atutech • March 11, 2015


Previous Post

Next Post