Firme autorizate montaj camere de supraveghere

0

Hikvision oferă un Port sigur pentru Dun Laoghaire

Print │ Faceți clic Frecvență: 209 >> Inapoi la Lista

Hikvision oferă un Port sigur pentru Dun Laoghaire

Sursa: Hikvision | Data: 04/08/2015

Taguri asemanatoare: Hikvision

Minciuna 12 km sud de Dublin City Centre, Dún Laoghaire (pronunțat Dunleary) este larg recunoscută ca având una dintre cele mai bune porturi de om din lume. Portul în sine constă din două chei uriașe de granit. East Pier este o mila lung, Pier West chiar mai mult, și împreună au anexeze mai mult de 100 de hectare de clădiri terminale, parcări și camioane, cheiuri comerciale si porturi de ambarcațiuni de agrement. După ce a fost poarta de acces majoră la Anglia pentru bunuri și persoane de 200 de ani, este de asemenea prezent pe cale de a deveni investiții semnificative majore marin, timp liber și destinație turistică au primit Irlandei de a extinde valoarea de agrement și de agrement. Păstrarea acest domeniu imens sigur pentru toți vizitatorii este o întreprindere mare și camere Hikvision și recordere hibride au fost recent adăugate pentru a vă asigura acest lucru se întâmplă.

Depășirea provocarea infrastructurii existente și vizibilitate redusă
Complexul port este gestionat de Dún Laoghaire Port Company (DLHC) și a fost o utilizare de CCTV de mai mulți ani. Sistemul coaxial-cablu analog trădează vârsta de concentrarea în mare măsură de terminalul de feribot și împrejurimile imediate – portului raison d’etre de-a lungul secolului XX. Cu toate acestea, chiar și o operație de feribot dată ocupat ocupă doar o mică parte din port masiv. Cu Est și Vest Piers separate de mai puțin de un kilometru la capete continent și se extind departe în Marea Irlandei, există o zonă mare conținută de cele două piloni care a devenit un hub plin de viață activitate. Acum este acasa, la multe întreprinderi bazate pe activitate marine din categoria o Școală Powerboat pentru cluburi de iahturi și un centru de scufundări Scuba și un complex foarte mare și în continuă creștere Marina pentru ambarcațiunile de agrement privat de toate dimensiunile. Și, în jurul valorii de terminalul de feribot în vârstă, noile activități au dat naștere la o nouă generație de restaurante, parcări și alte întreprinderi de agrement.

DLHC a devenit din ce în ce îngrijorat de faptul că infrastructura CCTV analogic existent a fost doar oferindu-le o bună imagine de ansamblu a unei resurse din ce în ce marginal – terminalul de feribot – și nu asigură un nivel adecvat de supraveghere a noilor activități. Ce-a fost clar a fost că sistemul existent incapabil de a ține pasul cu presiunile crescânde ale site-ului și pe bază de Cork distribuitor Hikvision Mercur SD a fost chemat pentru a consilia pe modernizarea întregului sistem.

“Furnizarea de supraveghere eficient de-a lungul Dun Laoghaire Port a fost o perspectivă provocare”, spune Kevin O’Connell, designer de sistem la Mercury SD.”Zona publică a portului este o zonă din ce în ce ocupat și aglomerat, terminalul de feribot în vârstă acum înconjurat de un număr mare de hotspot-uri turistice noi și zone comerciale, iar apoi am avut, de asemenea, să ia în considerare explozia de ancorare și activități de apă care vechiul sistem nu a fost niciodată conceput pentru a găzdui.Întreaga central al sistemului de supraveghere CCTV a trebuit să schimbe într-una care a cuprins întregul complex port.

“Portul este, de asemenea, foarte predispuse la condiții meteorologice extrem de variabile, inclusiv aparitii frecvente de vânt puternic, ploaie severă și ceață. Vizibilitatea poate merge de la clar la buna minute și acest lucru înseamnă orice nou sistem CCTV, care are misiunea de a se concentra supraveghere de pe pereți portuare expuse și complexul de port ar trebui să fie capabil să facă față cu cea mai grea a acestor extreme de mediu în timp ce continuă pentru a oferi imagini clare .

“În cele din urmă, DLHC au dorit să-și păstreze sistemul analogic existent, dacă este posibil în timp ce extinderea îndemâna sistemului CCTV pentru tot site-ul de 100 de hectare.”

O soluție de coastă modernizată supraveghere
Kevin O’Connell și alți membri ai echipei de proiectare și instalare la Mercury SD si voi trei vizite la fața locului la portul înainte de a propune sistemul lor referitoare la o soluție hibridă.

Noul plan păstrat tot cablul coaxial existent, care a fost pus în port și-a concentrat camerele analogice existente pentru a acoperi terminalul de feribot și împrejurimile sale imediate. Unele dintre noile camere IP Hikvision au fost apoi adăugate la cablarea coaxial folosind IP prin transceivere coaxial în timp ce camerele IP destinate pentru a extinde foarte mult la îndemâna și domeniul de aplicare al supravegherii la mai îndepărtate colțuri ale portului au fost legate de utilizarea Ubiquiti fără fir Link-uri. Toate link-ul de camere înapoi la perechea de recordere hibride Hikvision situate în biroul port lângă terminalul de feribot, de unde o camera PTZ în far este controlată.

Indiferent de vreme
“Toate noile camere oferă imagistica și detectarea SMART Hikvision lui, cel mai vizibil caracteristicile inteligent Fără ceață și Smart IR”, explică Kevin. “Aceste tehnologii, în special, au fost un punct de vânzare mare pentru noua solutie, rezolvarea problemelor care împovărați sistem CCTV vechiul când port a fost asaltat de vreme imprevizibilă, chiar dacă cele mai multe dintre camerele analogice au fost în interior.”

Caracteristicile inteligent Fără ceață și Smart IR ajuta îmbunătăți claritatea imaginilor. Fără ceață inteligent modifică algoritmul de corecție a imaginii pentru a îmbunătăți vizibilitatea întreaga imagine și claritate în condiții meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploaie sau ceata severă. Inteligentă IR abordează problema comuna a supra-expunerea de LED-uri IR în centrul imaginilor, ajustând automat puterea IR pentru a îmbunătăți vizibilitatea.

Toate cu excepția unul dintre noile camere Hikvision au fost închise într-o carcasă grad marin; fiind DS-2CD4012F 1.3 megapixeli unități IPC SMART, împreună cu DS-2CD4032F-A bucăți de 3 megapixeli. Camera Hikvision DS-2DF7284-o rețea IR Speed ​​Dome a fost instalat la farul, ca parte a noii upgrade-ul. Utilizate în mod regulat în domenii aglomerate, cum ar fi stații, aeroporturi, căi ferate și centre comerciale, se supraveghează unele dintre cele mai aglomerate părți ale port și este o bază CCTV de alimentare pentru echipa port. Acest aparat foto PTZ oferă 360 ° supraveghere prin capacitatea sa de Clasament panning de mare viteză, oferă o mare capacitate de 20x zoom optic pentru a detecta cele mai mici detalii și combină acest lucru cu o gamă IR de până la 120 de metri.Camera poate fi împărtășită și de serviciile de salvare pe mare urgență în caz de accident în imediata apropiere.

“În centrul noii soluții de supraveghere sunt Hikvision DS-9016HFI-ST Inregistratoare 16/16 hibride, care ne-a permis să-și păstreze majoritatea camerelor analogice mai vechi adăugând în același timp în unitățile Hikvision IP”, adaugă Kevin. “DS-9016HFI-ST are compresie H.264 video, o rezolutie înregistrare de până la 5 megapixeli, 16 redare sincron canale, precum și, de asemenea, HDMI și ieșire VGA de până la 1080p, alături de o capacitate de stocare de până la 12TB.”

Peste așteptările
Instalarea noii soluții de supraveghere sa dovedit a fi un succes imediat. Tim Ryan, Port Manager la Dun Laoghaire spune: “Sistemul Hikvision specificat a depășit așteptările noastre inițiale. Noi folosim sistemul de 24 de ore pe zi, pentru a monitoriza zona portuară interior, format din parcări, alei, clădiri, intersecții aglomerate și zonele de acostare a navelor. Am fost în măsură să furnizeze An Garda Síochána (forțele de poliție), cu dovezi pentru o serie de incidente care au avut loc de la instalarea. În fiecare caz, acoperirea și calitatea de imagini a fost de un standard ridicat. DS-2DF7284-o camera PTZ instalate la noastră East Pier Lighthouse sa dovedit a fi benefice în asistarea cu căutare și salvare și are capacitatea de a fi utilizate de către unitatea locală Paza de Coasta a monitoriza și înregistra un incident pe uscat sau pe mare. Echipamentul nostru de înregistrare ne permite să arhiva imagini timp de aproximativ șaizeci zile, care este, de asemenea, extrem de benefic pentru noi. “

atutech • April 10, 2015


Previous Post

Next Post